Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΒΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ Η ΕΦΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Φώτο από την νυχτερινή έφοδο στις Σκουριές
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, που συμμετείχαν στη μεταμεσονύχτια τρομοκρατική - καταδρομική επιχείρηση στις εγκαταστάσεις του εργοταξίου της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές.


Και λέμε τρομοκρατική - καταδρομική γιατί σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η τηλεόραση του Σκάι, η εισβολή των δραστών, οι πυροβολισμοί στο φυλάκιο, η ομηρία των εργαζομένων που περιέλουσαν με βενζίνη, το κάψιμο όλων των μηχανημάτων, των κοντέινερ, των γεννητριών και η κοπή των 3 δέντρων για να μην προσεγγίσουν εγκαίρως οι πυροσβεστικές δυνάμεις κράτησε μόλις 15 λεπτά... 



Εν τω μεταξύ σε κατάσταση σοκ και με αναπνευστικά προβλήματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πολύγυρου ένας φύλακας του εργοταξίου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ξυλοκοπήθηκαν άλλοι 3 φύλακες από τους δράστες.


Η αστυνομία θεωρεί δεδομένο πως οι δράστες κινήθηκαν βάση οργανωμένου σχεδίου. Από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι και πριν από λίγο προσήχθησαν και αφέθηκαν ελεύθερα 27 άτομα, καθώς δεν προέκυψαν κάποια ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος τους.
 


Πριν από λίγο το voria.gr δημοσίευσε φωτογραφίες από το χώρο της επίθεσης.