Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΗ "ΖΟΥΓΚΛΑ" (Βίντεο)

Τηλεοπτική πρεμιέρα έκανε χθες η "Ζούγκλα" του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό "GR", το πρόγραμμα του οποίου αναμεταδίδεται στη Χαλκιδική μέσω του TV Χαλκιδική.

Στην πρεμιέρα του ο δημοσιογράφος παρουσίασε ένα μικρό μέρος από το πρόσφατο οδοιπορικό του στην ΒΑ Χαλκιδική. 


Λίγο τα πολύ σοβαρά γεγονότα της Κύπρου, λίγο η... λάμψη δια της απουσίας των εκπροσώπων των συντονιστικών επιτροπών κατά των μεταλλείων για τους δικούς τους λόγους, δεν επέτρεψαν στο δημοσιογράφο, όπως ισχυρίστηκε, να παρουσιάσει το σύνολο της "αποκαλυπτικής του έρευνας", κάτι το οποίο υποσχέθηκε ότι θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 25 Μαρτίου.


Ευχόμαστε μέχρι τότε να άρουν τις ενστάσεις τους, τα μέλη και οι εκπρόσωποι των συντονιστικών επιτροπών κατά των μεταλλείων, γιατί κακά τα ψέματα, χωρίς την παρουσία τους δε γίνεται να εξαχθούν τα όποια ασφαλή συμπεράσματα γύρω από την πολυσυζητημένη επένδυση χρυσού, σε εκείνους τουλάχιστον πού έχουν την πρόθεση να ενημερωθούν χωρίς να είναι ιδεολογικά ή κομματικά προκατειλημμένοι.


Το μόνο σίγουρο είναι, ότι όσο δύσπιστοι είναι οι εκπρόσωποι των συντονιστικών επιτροπών,αλλά τόσο ίσως και περισσότεροι είμαστε εμείς. 

Να μην ξεχνούμε, ότι μέχρι την καταδρομική επίθεση της 17ης Φεβρουαρίου στις Σκουριές, στην υπόλοιπη Ελλάδα, πλην του βόρειου τμήματος της, είχε επικρατήσει η εντύπωση, ότι όλη η κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής λέει: "ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ". 

Βέβαια τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε. Πολλοί κατάλαβαν ότι η πραγματική κοινωνία της περιοχής δεν είναι η επικοινωνιακή πραγματικότητα, που παρουσίαζαν κάποια ΜΜΕ ή η πληθώρα αντιμεταλλευτικών blog και sites.

Δυστυχώς όμως βλέπουμε ότι ορισμένοι άλλοτε με το μανδύα του δημοσιογράφου, άλλοτε του διασκεδαστή ή του επιστημονικού αναλυτή επιμένουν να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες μας. 

Γι΄αυτό το λόγο είμαστε πολύ επιφυλακτικοί με όλο αυτό το "τηλεοπτικό πανηγύρι", που έχει στηθεί στον τόπο μας.

Θα περιμένουμε να δούμε τι θα προβληθεί τη Δευτέρα στην εκπομπή και ίσως να κάνουμε ένα συνολικότερο σχόλιο για το "δημοσιογραφικό οδοιπορικό" του κ. Τριανταφυλλόπουλου. 

Προς το παρόν όσοι δεν είδατε και έχετε χρόνο και διάθεση δείτε τα όσα πρόλαβαν... να προβληθούν στη χθεσινή εκπομπή, μέσα από τους "Εργολήπτες Χαλκιδικής"

  

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά στον κ. Χουλιάρα ...
θα του ζητηθεί να σκίσει τα Πτυχία του γιατί ο νεαρός τελείωσε Μεταλλειολόγος ; !!!

Η βάση της επιστήμης &
δεν γελάω ...
λέει ότι τελικά
NAI στα Φάρσαλα
ΔΕΝ ξέρουν μόνο από ... Χαλβά !!!

Με εντυπωσίασε για την αρτιότητα του λόγου του και την τεκμηρίωση
που ως Χαλκιδικιώτης
εντυπωσιάστηκα με την κατάρτιση των ανθρώπων που θα ... διαχειριστούν τις ζωές μας εάν και εφόσον πραγματοποιηθεί η "επένδυση" !!!!.-

Ρίμπας Αθ. Αστέριος
www.palaiochori.com