Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ «ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΛΑΪΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ»

Εντάξει, τέρμα τα παραμύθια

Από την δικογραφία της υπόθεσης της επίθεσης στις Σκουριές προκύπτει ότι όχι μόνο δεν μιλάμε για αυθόρμητη λαϊκή κινητοποίηση όπως αρχικά υποστηρίχθηκε από μερίδα των πολέμιων των μεταλλείων, αλλά αντιθέτως όλα έγιναν βάσει οργανωμένου σχεδίου και ο μόνος χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε ήταν «καταδρομική επιχείρηση»

Έτσι, ανακοινώθηκε ότι από την δικογραφία και το υλικό της προανάκρισης προκύπτει ότι οι 20 χωρίζονταν σε δύο ομάδες


Η πρώτη, η αποκαλούμενη και ως «ομάδα του βουνού», φέρεται να αποτελούνταν από τουλάχιστον 12 από τους κατηγορουμένους και ήταν αυτή που χτύπησε μέσα στο εργοτάξιο. Για ένα από τα μέλη αυτής της ομάδας προέκυψε από τη βαλλιστική εξέταση που έγινε σε καραμπίνα η οποία βρέθηκε στο σπίτι του, ότι αυτή χρησιμοποιήθηκε κατά την επίθεση στο εργοτάξιο, αφού ταυτοποιήθηκε με φυσίγγια που βρέθηκαν στον χώρο.

 Να σημειωθεί ότι στη διάρκεια της επίθεσης οι κουκουλοφόροι, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, πυροβόλησαν και σε τζιπ της εταιρείας σεκιούριτι, που επέστρεφε από περιπολία στο εργοτάξιο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, χωρίς όμως να βρουν τα σκάγια κάποιον από αυτούς. (Αλήθεια πόσο μυαλό μπορεί να έχεις για να πυροβολήσεις εναντίον ανθρώπων που απλά κάνουν τη δουλειά τους;) Για έναν ακόμη από τους κατηγορουμένους ταυτοποιήθηκε το δικό του DNA με γενετικό υλικό που εντοπίστηκε σε σκούφο, ο οποίος βρέθηκε κοντά στον χώρο της επίθεσης.



Η δεύτερη ομάδα, η αποκαλούμενη ως υποστηρικτική , στην οποία φέρεται ότι συμμετείχαν οι άλλοι οκτώ από τους κατηγορουμένους, είχε αναλάβει να βοηθήσει τη διαφυγή προς την Ιερισσό. Έτσι διέθετε αυτοκίνητα και ήταν αυτή που έκοψε τα δέντρα τα οποία τοποθετήθηκαν πάνω στο οδόστρωμα ώστε να μπορέσουν να διαφύγουν όσοι συμμετείχαν στην επίθεση, εμποδίζοντας εκείνους που θα ίσως τους ακολουθούσαν. Η παρουσία αρκετών από τους κατηγορουμένους τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στον συγκεκριμένο χώρο της επίθεσης εντοπίζεται και από τα κινητά τους τηλέφωνα με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.


Φαίνεται ότι ήταν πολύ σίγουροι ότι δεν θα τους βρουν ποτέ!

Αναδημοσίευση από www.facebook.com/metalleiachalkidikis

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στην δικογραφία αναφέρεται επίσης πως βρέθηκαν 5 ρουκέτες μαζί με 2 εκτοξευτές, 4 αυτοσχέδιες ναπάλμ, μικρά τακτικά πυρηνικά όπλα και 8 μπομπίνες απο 50αρες σφαίρες. Επίσης χρησιμοποιήθηκε μια χειροβομβίδα επιθετική έναντι σε ενα άλλο τζιπ της εταιρίας. Γιατί τα αποκρυπτετε αυτά;

Ανώνυμος είπε...

επισης ενα Μ1, ενα καριοφιλη,ενα κανονι με μπαλλες και το τσιγαρο του ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ..απλα IDIOTS!!!

Ανώνυμος είπε...

11:50 Το μοναδικό ίσως στοιχείο που αποκρύπτει η αστυνομική έρευνα είναι στην εφόδο δε συμμετείχαν κάτοικοι της Ιερισσού, αλλα κτήνη!!!!!