Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

"ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΙΛΙΑΣ" ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ


Επίσκεψη στο Στρατώνι περιελάμβανε η "Σαββατιάτικη δράση" μερίδας κατοίκων της Ιερισσού, που οραματίζονται ένα... νέο είδος οικονομικής ανάπτυξης για τη ΒΑ Χαλκιδική.

Κουβαλώντας στα σακίδια τους "φρέσκες ιδέες" αλλά και τις... χρήσιμες εμπειρίες που αποκόμισαν από την καθ' όλα πετυχημένη τουριστική σεζόν, που έζησε η Ιερισσός το 2012, αντιπροσωπεία των κατοίκων επέδωσε "μνημόνιο φιλίας και επαγγελματικής συνεργασίας" στους κατοίκους του Στρατωνίου.

Όπως μάθαμε στο μνημόνιο αυτό εκτός από τα... συναισθήματα αγάπης προς τους Στρατωνίσιους  συμπεριλαμβάνονταν "προσφορές και εγγυήσεις" για πολύ καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας στα καταλύματα της Ιερισσού και σ' άλλες επιχειρήσεις που προσφέρουν κάθε τουριστική σεζόν "όνειρα θερινής νυκτός".

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η αντιπροσωπεία των κατοίκων της Ιερισσού, απαίτησε εδώ και τώρα από τους κατοίκους του Στρατωνίου να εγκαταλείψουν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, καθώς όπως είπαν με έμφαση "δε μπορούν από μόνοι τους να αντεπεξέλθουν στις χιλιάδες τουριστών, που αναμένεται από τα μέσα του Απρίλη να κατακλύσουν την περιοχή".  

"Χρειαζόμαστε επειγόντως τη βοήθεια σας", είπε με έμφαση ένας εκ των επικεφαλής τους. "Δεν αντιμετωπίζετε διαφορετικά αυτό το... θηρίο των αφίξεων που περιμένουμε" κατέληξε.

Μάλιστα η αντιπροσωπεία τους μεταξύ σοβαρού και αστείου υποσχέθηκε στους Στρατωνίσιους, πως αν δεχτούν τη δελεαστική προσφορά εργασίας, θα στείλουν "το στόλο της Ιερισσού" να τους παραλάβει εν χορδαίς και οργάνοις, ενώ αντίστοιχα θα ετοιμάσουν και γιορτή υποδοχής τους στο λιμάνι της Ιερισσού!

Τους έδωσαν και ένα demo σε "τοπική διάλεκτο" με τις επιχειρησιακές δυνατότητες του στόλου της Ιερισσού για να πειστούν ότι μιλούν σοβαρά.

Οι κάτοικοι του Στρατωνίου "κολακευμένοι" από την επίθεση φιλίας και προσφοράς εργασίας των Ιερισσιωτών τους ευχήθηκαν αρχικά να έχουν μια πολύ καλή τουριστική σεζόν και τους υποσχέθηκαν πως σε πολύ λίγες μέρες θα τους δώσουν την απάντηση τους.  

Πληροφορίες του blog αναφέρουν πως η ενίσχυση της Ιερισσού με εργατικό δυναμικό είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο... Χάνονται τέτοιες ευκαιρίες στις μέρες μας;;;




10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Parakolouthontas xthes ta deltia eidisewn mou dhmiourgithike h e3hs aporia: H astynomia ti akrivws den katalavenai. H Lena Panagiotopoulou hthele na diamartirithei sta grafeia ths mamas etaireias. Pou to kako. A re noumero pou theleis kai diamartiria. O nonos tha to steilei varvato to check meta to xthesino.

Ανώνυμος είπε...

Kapoia kyria Markou pou vlepw sixna pikna sta kanalia, anoikei kai ayth stous agwnistes kata twn metalleiwn? Apo pote. Apo tote pou h nea etaireia den ekane neo symvolaio enoikiashs olou tou 3enodoxeiou, opws ekane me thn TVX?
Anoikei ki ayth sth sxolh ths kas. Igglezi, opws kai o Germanos.
Telika....einai polla ta lefta...

Ανώνυμος είπε...

Πολίτες δήμου αριστοτέλη βλέπω..μήπως εννοείται πολίτες του δήμαρχου μας;;;χαχαχα..δε νομίζω πως θα ασχοληθεί κανείς μ αυτα που γράφετε...είστε άξιοι της μοίρας σας.....

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Αγαπήτέ μας σχολιαστή @2:24 έστω και ένας να ασχολείτε, όπως εσεις καλή ώρα είναι "κέρδος" για εμάς...

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας!

Ανώνυμος είπε...

όσο και αν προσπαθείς να κάνεις το μειονέκτημα πλεονέκτημα πωλητή, δεν τα καταφέρνεις..!!!το μόνο που κερδίζεις είναι άλλος ένας ξεφτιλισμός εις βάρος του προσώπου σου!!!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @5:41

Όπως λέει και ένας... καλός σου φίλος:"Ετσι είναι, αν έτσι νομίζεις"!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε πωλητή... μπορείς να μου πεις γιατί έχεις αυτόν τον εκνευρισμό??? τι είναι αυτό που δεν σου προκύπτει??
μήπως το γεγονός ότι σύντομα θα ψάχνεις για δουλειά???
και να ξέρεις ότι τα μου δεν είναι κάλπικα σαν τα δικά σας...!!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Αγαπητέ σχολιαστή επέτρεψε να σε χαρακτηρίσουμε με τη σειρά μας "αυτόματε" πωλητή, καθώς μόνο σε μηχανική αντίδραση μπορεί να αποδωθεί η ερμηνεία περί εκνευρισμού που εσύ διέγνωσες στο κείμενο μας.

Σε διαβεβαιώνουμε πως δεν υπάρχει στις τάξεις μας εκνευρισμός ή άγχος.

Για εμάς τα σχόλια σας αποτελούν την καλύτερη συστατική επιστολή.

Ανώνυμος είπε...

μα την αλήθεια αυτό για την συστατική επιστολή ή ηλίθιος θα το έλεγε ή άνθρωπος χωρίς κρίση.
όπως και να χει όμως προκαλεί θυμηδία!!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον 8:58 Αγαπητέ όταν εσείς οι επαγγελματίες "οικολόγοι" που οι πάντες γνωρίζουν από που ζείτε κάνετε μαθήματα συνείδησης, ήθους και επαγγελματικού προσανατολισμού σε εμάς τότε να είστε ικανοποιημένος που λόγω ευγένειας δε σας λέμε κάτι χειρότερο για να έρθουμε και στα ίσια με το επίπεδο σας γενικά. Η συστατική επιστολή που λέμε δεν είναι σχήμα λόγου, όλος ο κόσμος έχει απορήσει με την αλαζονεία και το φασισμό σας και καταλαβαίνει ότι αυτά που λέμε εδώ και 2 χρόνια δεν τα βγάλαμε από το στομάχι μας. Κατάλαβαν πια τι συμβαίνει στη ΒΑ Χαλκιδικη.