Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η... ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! (Βίντεο)

Να σε πηγαίνουν συνοδεία για λόγους... ασφάλειας οι αστυνομικοί και να φωνάζεις:
"ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ"!!!

Όσοι δεν κατάλαβαν, τι συνέβη χθες από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ σε Χοντρό Δέντρο και Μ. Παναγία, καλά θα κάνουν να δουν το βίντεο, που ανέβασαν στο youtube "οι χρυσές αυτ- απάτες".

Όλη η... αλήθεια είναι "συμπυκνωμένη" στο 7λεπτης διάρκειας βίντεο.

 Πρόκειται για την επιτομή της... αντικειμενικής ενημέρωσης, που παρέχεται αφειδώς από το μηχανισμό "πληροφόρησης" των πολέμιων της μεταλλευτικής δραστηριότητας.

Το ότι δεν φαίνεται ή δεν αναφέρεται πουθενά, ότι οι "αυθόρμητοι αγωνιστές" είχαν στήσει μπλόκο στους εργαζομένους και δεν τους επέτρεπαν να πάνε στο σπίτι τους, το ότι δεν επέτρεπαν έτσι στην επόμενη βάρδια να πάει στο χώρο εργασίας της, το ότι προπηλάκισαν ένα εργαζόμενο που περνούσε από το σημείο με το αυτοκίνητο του, το ότι πέταξαν πέτρες και ξύλα εναντίον τους, "όλα αυτά ανήκουν στην ιστορία", που λέει και ο ιδρυτής μιας... αρχέγονης ΜΚΟ.

Εσείς απλά δείτε και εξηγήστε αν μπορείτε, πως γίνεται αυτοί που καταγγέλλουν την "αστυνομοκρατία", την "κρατική καταστολή" και την "κρατική τρομοκρατία" να περιμένουν την αστυνομία για να πάνε... συνοδεία στους "συναγωνιστές" τους και να φωνάζουν από πάνω "Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι"...!!! (στο 4ο λεπτό).

Είναι δυνατόν κάτι που είναι απορριπτέο εντός της Ιερισσού (η παρουσία της αστυνομίας) να είναι επιθυμητό εκτός Ιερισσού;;;;

Πάντως ένα είναι σίγουρο. Οι σπουδαιότεροι Έλληνες κωμικοί τέτοια... σκηνή δε μας χάρισαν ποτέ μέχρι τώρα!!!

Ακούστε επίσης την βουλευτή μας την κ. Ιγγλέζη να παραδέχεται έστω και κάπως καθυστερημένα, "ότι δεν υπάρχει εμφύλιος στη ΒΑ Χαλκιδική".

Επιτέλους η αλήθεια αρχίζει να λάμπει σαν το χρυσό της Χαλκιδικής.



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δειξτε κ το αλλο βιντεο που δειχνει τι εκαναν στους εργαζομενους της Ιερισσου χθες βραδυ.Οι ειρηνικοι αγωνιστες τρομαρα τους.