Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΗ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑ

Είχαμε ένταση πριν από λίγα λεπτά στη Μ.Παναγία.

 Όλα ξεκίνησαν από τον πετροπόλεμο, που ξέσπασε ανάμεσα στους αντιδρώντες και τους εργαζόμενους, που μέχρι ενός σημείου βρίσκονταν σε φραστική αντιπαράθεση στο τρίγωνο της  Μ. Παναγίας. 

Οι πληροφορίες λένε, ότι οι πρώτες πέτρες έφυγαν από την πλευρά των αντιδρώντων για να ακολουθήσουν οι εργαζόμενοι. 


Παρενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έριξαν χημικά στην πλευρά των αντιδρώντων, που από νωρίς ψάχνονται με ψευτομαγκιές και ψευτοτσαμπουκάδες για να δημιουργήσουν αναστάτωση και μπάχαλο. Δυστυχώς τα κατάφεραν. 

Και λέμε δυστυχώς, γιατί όπως πληροφορούμαστε οι εργαζόμενοι από τη Μ. Παναγία είναι σε έξαλλη κατάσταση με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και αυτή τη φορά σε βάρος τους,  έπειτα από επιθέσεις που δέχονται από τους δήθεν οικολόγους. 

Ευχόμαστε να εκτονωθεί η κατάσταση το συντομότερο δυνατό και να επικρατήσουν οι ψύχραιμες φωνές.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μισή αλήθεια λες και η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το χειρότερο ψέμα..!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΡΟΥΣ .......
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΜΕΡΙΕΣ ΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΤΡΟΧΑΛΑ....... ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΕΛΑΦΡΑ.... ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε τι ψεματα ειναι αυτα που λετε οι μεταλλωρυχοι εφαγαν τα δακρυγονα.. πολιτη παραπληροφορηση εισαι τελικα... ψευτες ολοι...

Ανώνυμος είπε...

μα είναι δυνατόν να γράφεις τόσα ψέματα????

Ανώνυμος είπε...

για να δούμε οι δημοσιογράφοι που κουβαλήσατε εδώ θα προβάλουν το θέμα και με εικόνες???

Ανώνυμος είπε...

Μεταλλωρυχοι επιτίθονται χτυπανε και βριζουν οποιον περναει απο το πλατανι, αυτο ειναι το επιπεδο των εργαζομενων στα μεταλλεια.

Ανώνυμος είπε...

Αφού τους ανεχόμαστε τους αλήτες; Δεν καταλαβαίνουν από καλή θέληση είναι αχρείοι και με χαμηλό επίπεδο. Η απάντηση θα πρέπει να είναι ίδια για να την καταλάβουν οι συμμορίτες.

Ανώνυμος είπε...

τρωτε το τυρι και οι μεν και οι δε και δεν βλεπετε την φακα..ξυπνηστε εσεις σκοτωνεσται κι αλλοι βγαζουν φραγκα στην πλατη σας