Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΜΕΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΝΟΗΜΑ!!!

Οι επαγγελματίες της δήθεν οικολογίας... επί το έργον

150 περίπου "αυθόρμητοι" και "αχειραγώγητοι"... υπερασπιστές του περιβάλλοντος, της δημοκρατίας και της αντικειμενικής ενημέρωσης βρίσκονται στο Χοντρό Δέντρο εδώ και ένα δίωρο περίπου για να... υποδεχθούν τα μέλη της δημοσιογραφικής αποστολής, που ξεναγούν στελέχη της Eldorado στο μεταλλευτικό πεδίο της ΒΑ Χαλκιδικής.



Οι "επαγγελματίες της οικολογίας" δηλώνουν ενοχλημένοι, όπως λένε από το επιλεκτικό κάλεσμα της εταιρείας σε δημοσιογράφους και το ταξίδι που έχει προγραμματίσει κατόπιν και στα μεταλλεία, που εκμεταλλεύεται στην περιοχή της Σμύρνης στην Τουρκία.


Κατά τη γνώμη μας πρόκειται μια ακόμη θεατρική παράσταση καθαρά ακτιβιστικό - επικοινωνιακού χαρακτήρα, από τους κατά συρροή παραβιαστές των εννοιών της δημοκρατίας, της νομιμότητας, της ενημέρωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος.


Βλέπετε για εκείνους "σωστή ενημέρωση" είναι να έρχονται δημοσιογράφοι στη Χαλκιδική, συγκεκριμένης πολιτικής κατεύθυνσης, κατόπιν δικής τους πρόσκλησης, οι οποίοι για να επιτελέσουν ορθά το έργο τους, πρέπει να βλέπουν τις Σκουριές: α) καμένες ολοσχερώς από προηγούμενη καταδρομική έφοδο, ή β)  σε κατάσταση γενικευμένου κλεφτοπόλεμου με τα ΜΑΤ με την ανάλογη χρήση μολότοφ και φωτοβολίδων σε περιοχή ''natura"... Κατά τις προσφυγές τους!!!

Σε αντίθετη περίπτωση η... ενημέρωση δε γίνεται όπως πρέπει. Τα "μηνύματα του αγώνα" δεν περνούν σωστά στην υπόλοιπη κοινωνία.

Κούνια που τους κούναγε...


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι δημοσιογράφος της ΕΣΗΕΑ ήταν σε ενημερωτικό ταξίδι της Κόκα Κόλα. ποιός είναι και που πήγε μαζί με την κόκα κόλα που ως γνωστόν πάει με όλα;

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Caesar ξαναστείλε το τελευταίο σχόλιο σου.

Ανώνυμος είπε...

τι έγινε παλληκάρι??? το έσβησες ηθελημένα γιατί δεν σου άρεσε???

caesar

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Caesar την πλήρωσες για ένα άλλο σχόλιο που έβρισε χυδαία τους κατοίκους της Ιερισσού. Μαζί με εκείνο πήγε και το δικό σου άπατο. Αν το θυμάσαι και δεν έχει βρισιές ξαναστείλτο.

Ανώνυμος είπε...

σε αυτό το blog συνηθίζετε η ενημέρωση και τα γεγονότα να λογοκρίνονται με την απλή μέθοδο του delete...
τα ξέρουμε τα ξέρετε τα έχουμε δεί...

πάντως χωρίς αστεία ο διαχειριστής - συντάκτης - δημοσιογράφος - αναλυτής θα μπορούσε πολύ άνετα να κάνει καριέρα στο mega... άντε το blog ειναι ενα καλο cv για μια νέα σταδιοδρομία...

Δ.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @5:48

Αγαπητέ εμείς δεν είμαστε ντετεκτιβ για να ψάξουμε ποιός και τι. Αν ξέρεις πες το αλλιώς μην μας παιδεύεις.

Ανώνυμος είπε...

μια φορά μιλάω εγώ!!!
αυτό που λες φανερώνει τον εκνευρισμό σου γι αυτό δεν είσαι προσεκτικός με τα σχόλια..!!!
αλλά ας είναι ... είπα λοιπόν πως εμείς δεν πληρώσαμε ποτέ με δικά μας χρήματα δημοσιογράφους να έρθουν εδώ πάνω ούτε ξενοδοχεία πολυτελείας ούτε γεύματα σε πολυτελή ξενοδοχεία ούτε διακοπές στην Τουρκία!!! αντίθετα μάλιστα εσείς κάνατε αυτή την ενέργεια με τους δημοσιογράφους και καταδικάστηκε από την ΕΣΗΕΑ και την ΠΟΕΣΥ.
μάθε και κάτι ακόμα ότι ο αλτρουισμός μας είναι γνήσιος και πηγάζει από την αγάπη για τον τόπος μας. εσείς διαθέτετε τα κεφάλαια για επικοινωνιακά παιχνίδια...!!!

caesar

Ανώνυμος είπε...

μπορούμε να μάθουμε και τα ονόματα των δημοσιογράφων που πήραν μέρος στην ???

caesar

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Caesar το φασισμό σου δεν είναι ανάγκη να μας τον επειδεικνύεις με κάθε ευκαιρία... "μια φορά μιλάω εγώ"... Ετσι θα ομιλείς στους όμοιους σου, οι οποίοι έκαναν ποδαρικό στον Τράγκα... και τώρα ωρύονται...ξέρεις εσύ!
Για τα ονόματα δημοσιογράφων απευθύνσου στους χαφιέδες με τους οποίους συναναστρέφεσαι...

Εσύ δεν είσαι άνθρωπος και μεγάλη αξία σου έχουμε δώσει καρνάβαλε!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @7:47

Το σχόλιο σου θα μπεί από τα πρώτα αν όχι το πρώτο στο cv, που φτιάχνουμε.

Σ' ευχαριστούμε θερμά που στηρίζεις την προσπάθεια μας.

Οταν οι καθηγητές στην προπαγάνδα και την χειραγώγηση, μας προσάπτουν μομφές για προπαγανδισμό, επειδή εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να γυρίζουμε τον καθρέφτη επάνω τους για να βλέπουν αυτό που μέχρι πριν από δυο χρόνια δεν μπορούσαν, περιττό να αναφέρουμε πως μας κάνει να αισθανόμαστε. Είναι πολύ κολακευτικό το σχόλιο αυτό.