Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ...! Η "LIBERATION" ΣΕ ΡΟΛΟ... ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ???



Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το… εναλλακτικό ενημερωτικό ιστολόγιο “alterthess” για  την προβολή  που έκανε στο blog μας, καθώς βγήκε από την... υποχρέωση της στοχοποίησης μας με πολύ σεβασμό απέναντι μας. 

Δύο (2) μόνο παρατηρήσεις προς τους... συνηγόρους υπεράσπισης της «εφημερίδας των συντακτών».  


«Αήθης επίθεση» δε σημειώθηκε ποτέ μέχρι σήμερα στην ιστορία της ανθρωπότητας, από κάποιον που διατυπώνει ερωτήματα... κατανόησης. Το αντίθετο μάλιστα. Κάθε είδους αήθης επιθέση καταγράφεται στατιστικά, αν όχι παραδοσιακά, από εκείνον που λατρεύει να είναι «βασιλικότερος του βασιλέως», φορώντας το μανδύα του «αγωνιστή», του «αμφισβητία» και του «τιμητή των πάντων», έτοιμος από καιρό να κατατροπώσει αυτόν που θα τολμήσει να σκεφτεί να του θέσει... ερωτήματα!


 Τέλος, επειδή οι φίλοι από το “alterthess φαίνεται να χάθηκαν στη μετάφραση της... φράσης «ντελικάτοι οικολογούντες εραστές του Σαββατοκύριακου», απονέμοντας την - όπως ενδεχομένως τους βόλευε - στους ξενόφερτους ακτιβιστές για εμάς, «αλληλέγγυους» για εκείνους, θέλουμε να τους καθησυχάσουμε. 


Για να γνωρίζουν... και να μην παραγνωρίζουν «ντελικάτοι εραστές του Σαββατοκύριακου» είναι, κατ’ εμάς, εκείνοι που γεννήθηκαν εδώ, ζουν αλλού και έρχονται να μας το παίξουν οικολογικότεροι... από τον πλέον αρχέγονο οικολόγο της ΒΑ Χαλκιδικής, μόνο και μόνο επειδή ταυτίζονται μαζί του στο «εναλλακτικό» οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης της BA Χαλκιδικής. 

Της μπετονοποίησης... προϊούσας της μεταπράτησης. Καιρός... να αναπτυχθούμε!