Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΠΟΤ(Α)ΜΟΣ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ!!!

Γίναμε... μούσκεμα από τις "αποκαλύψεις"!!!


Κρατώντας στο ένα χέρι... ομπρέλα (γιατί βρέχει... αποκαλύψεις) και έχοντας το άλλο χέρι... τυλιγμένο με μια «γάζα» για να μην αφήσουμε... ίχνη στους «κυνηγούς της δημοκρατικής νομιμότητας» και τους «γνήσιους θεματοφύλακες»  του «αληθώς εστί», θέλουμε από το... πληκτρολόγιο της καρδιάς μας να τους ευχαριστήσουμε για τη φιλοτέχνηση του... τρομοκρατικού προφίλ μας. Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί. Οι βασικότεροι είναι δύο.
Πρώτον, έβγαλαν από τη... δύσκολη θέση την κρατική ασφάλεια, την αντιτρομοκρατική και την ΕΥΠ, που μέσα σ’ όλα τα κομμάτια του παζλ, που έχουν να συνθέσουν για τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της αδιάκοπης «προβοκάτσιας», που μαστίζει τη ΒΑ Χαλκιδική, της έλειπε το βασικό κομμάτι αυτου του παζλ, που ακούει στο όνομα «Πρωτοβουλία Πολιτών του Δήμου Αριστοτέλη»

Νομίζουμε ότι πιο... δεμένη έρευνα και legally correct (σε «ορθή» νομική γλώσσα διατυπωμένη) δεν θα μπορούσαν να έχουν στη διάθεση τους οι διωκτικές αρχές. 

 Από την πλευρά μας, περιμένουμε τις συλλήψεις μας, το πότε θα βγει επίσημη ανακοίνωση από την Ελληνική Αστυνομία και φυσικά πότε θα γίνει η παρουσίαση της εξιχνίασης της μεγαλύτερης Ελληνικής τρομοκρατικής οργάνωσης, που δεν είναι άλλη από τους «Πολίτες Αριστοτέλη».


Δεύτερον, τους ευχαριστούμε για την προβολή του blog μας. Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι παρά του γεγονότος ότι τα... παίρνουμε και από ζωντανούς και από κεκοιμημένους, δεν επενδύουμε τα κέρδη μας σε διαφήμιση και κάμερες της... αλήθειας.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι απόψεις και οι ιδέες μας για τη μεταλλεία στη ΒΑ Χαλκιδική να έχουν πολύ χαμηλή απήχηση (μια φορά το «Ποντίκι», η «Εφημερίδα των Συντακτών», η «Αυγή», ο... Λαζόπουλος, το «Παρατηρητήριο...» δεν έχουν αναδημοσιεύσει κείμενο μας και να το έχουν αποθεώσει για την ορθότητα των γραφομένων του). 

Με λίγα λόγια, απογείωσαν την αναγνωρισιμότητα και την υστεροφημία μας (μέσα από τη φυλακή, ή... στον άλλο κόσμο δύσκολο να κάνουμε αναρτήσεις).


Τι άλλο να ζητήσει ένα blog από τη ζωή του;;;


Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους φίλους αναγνώστες μας. Αυτούς τους λίγους, που γοητεύονται από τον... τρομοκρατικό, ... ψεύτικο και... διχαστικό λόγο μας και οι οποίοι μέσω email και σχολίων στο facebook θέλησαν να μας εκφράσουν τη στήριξη και τη συμπαράσταση τους.


 Όπως απαντήσαμε ήδη σε κάποιους απ’ αυτούς θα το επαναλάβουμε και τώρα....

«ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΙ ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ. Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ  ΕΝΑ ΡΟΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ. ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ... ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ.»