Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΟ... ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ" ΣΤΙΣ... #SKOURIES#!!!

Φώτο από παλιότερο "επαναστατικό - πανεργατικό" ψήσιμο στις Σκουριές
"Υπερωριακή" εργασία έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγα λεπτά να γράφουν στον Λάκκο Καρατζά, οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας. Έχουν συμπληρώσει ένα γεμάτο οκτάωρο ακτιβισμού και συνεχίζουν ακάθεκτοι, όπως μαθαίνουμε, να καταβροχθίζουν "οικολογικά" μπριζολάκια και πανσέτες, συνοδεία οίνου και τσίπουρου πίνοντας φυσικά στην υγεία των κορόιδων... 

Όταν λέμε κορόιδα εννοούμε κυριολεκτικά και μεταφορικά τους 160 αστυνομικούς που βρίσκονται εκεί να τους φυλούν (είναι 40 άτομα, και στους αστυνομικούς είπαν ότι θα πάνε.. 400) και τους εργαζόμενους που έχασαν το μεροκάματο τους για να ψήνουν εκείνοι απερίσπαστοι. 

Επειδή καμιά φορά τα γούστα πληρώνονται ακριβά και επειδή επίσης μας έχουν αποδείξει, ότι έχουν τόση σχέση με το περιβάλλον όσο και με την αλήθεια καλό θα ήταν να συνεννοούνται άλλες φορές με τους υπεύθυνους επισιτισμού του συντονιστικού της Ιερισσού, έτσι ώστε  να τους έρχεται έτοιμο ζεστό φαγητό με courier. Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, τότε ας κουβαλούν μαζί με τις μολότοφ και τα ταπεράκια τους.

Είναι απείρως οικολογικότερο από το να ανάβουν φωτιές στο δάσος για να ψήσουν κρέατα και κάποια στιγμή να δούμε... κάρβουνο τις Σκουριές, από ένα μοιραίο ψήσιμο "οικολόγων". 

Εκτός όλων των άλλων, ξεκινάει και η αντιπυρική περίοδος δεν είναι δυνατόν να κρατούν σε ομηρεία εκτός από αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις για να ψήνουν με ασφάλεια, όποτε εκείνοι το επιλέξουν. Υπάρχουν πολύ σπουδαιότερα πράγματα από την προσωπική τους ματαιοδοξία.

Να ευχηθούμε τέλος το κρασί που πίνουν να μην τους πιει, γιατί παλιότερα (λίγο πριν την πρωτοχρονιά) στο μεθύσι τους επάνω έβλεπαν... επεισόδια και πήραν και το "παρατηρητήριο..." στο λαιμό τους!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΗς ΕΦΟΡΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @1:23

Οι άνθρωποι του μεροκάματου δε φοράνε κουκούλες και μαντήλια στα πρόσωπα τους. Είναι υπερήφανοι για τη δουλειά τους και έχουν το μέτωπο τους ανοικτό και καθαρό.

Και το βασικότερο; Δεν επιτίθενται σαν κοινοί δολοφόνοι σε άλλους εργαζόμενους.

Σε ευχαριστούμε και για τα υπόλοιπα σχόλια σου. Στα επιστρέφουμε.