Κυριακή 12 Μαΐου 2013

"ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ #SKOYRIES# ΓΙΑ ΝΑ... ΕΥΧΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ! (Βίντεο)

Στις #Skouries# κάθε μέρα είναι... γιορτή! Διαδώστε....
Γιορτή της Μητέρας σήμερα και το "τάγμα των οικολόγων" με τη σωρεία... ευαισθησιών πήγε και σήμερα στον Καρατζά Λάκκο για να "τιμήσει" την ημέρα και φυσικά τις... μητέρες των αστυνομικών τις οποίες όπως δήλωσαν και σε προηγούμενες επισκέψεις τους... αγαπούν πάρα πολύ! (Ακούστε εδώ στο 4ο δευτερόλεπτο του βίντεο "Και εγώ αγαπώ τη μάνα σου" λέει ένας... μαμάκιας "προστάτης του περιβάλλοντος" σε Ματατζή).

Μια... αγάπη που εκδηλώνεται έξω από τα συμβατικά πλαίσια. Αντί για λουλούδια "οι προστάτες του περιβάλλοντος" συνοδεία του πλέον... αρχέγονου ακτιβιστή, πήγαν να τους προσφέρουν πέτρες και φωτοβολίδες (τα γνωστά)...!

Θερμή παράκληση προς τα "αντιμεταλλευτικά επίκαιρα"... Τόσο τα προηγούμενα βίντεο, όσο και τη σημερινή υπερπαραγωγή, αλλά και ότι επακολουθήσει απ' εδώ και στο εξής, να τα υποτιτλίσει τουλάχιστον στις πιο διαδομένες διεθνείς γλώσσες. Πλην της ...γαλλικής γλώσσας, την οποία εξασκούν με ιδιαίτερη επιτυχία, όπως ακούγεται (όπου αφήνουν τον ήχο να παίζει...) στα βιντεάκια που ανεβάζουν.

Θα είναι η καλύτερη δυνατή διαφήμιση για τη... μόρφωση και την... παιδεία των "οικολόγων" της περιοχής μας και φυσικά για τον "αγώνα" τους. Η μονταρισμένη "αλήθεια" τους δεν πρέπει να μένει στα στενά όρια της "Ελληνικής Αγοράς", στο πλαίσιο της διεθνοποίησης, που προωθούν πρέπει και αυτή να υποτιτλιστεί για να έχει ακόμη μεγαλύτερη απήχηση αυτός ο "αγώνας".

Από εκεί και πέρα το αντιμεταλλευτικό λόμπι και οι ουρές τους, αναφορικά με τον κλεφτοπόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Λάκκο Καρατζά, γράφουν και τιτιβίζουν, ότι υπάρχουν 3 προσαγωγές γυναικών και 1 τραυματισμός.