Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΤΑ "ΟΜΟΡΦΑ ΤΑΞΙΔΙΑ" ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ

Στα πλαίσια των προγράμματος του γαστρονομικού φεστιβαλ Mount Athos Area Gourmet, το οποίο πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά στην περιοχή του τρίτου ποδιού της Χαλκιδικής, διοργανώθηκε μια ακόμη ενδιαφέρουσα εκδήλωση.


 Στο λιμάνι του χωριού Στρατώνι έγινε διαγωνισμός ψαρέματος, ο οποίος κατέληξε σε μια υπέροχη γιορτή της θάλασσας και της χαράς, με αυθεντικό Ελληνικό γλέντι, παραδοσιακή μουσική, χορό, τραγούδι, τοπικό τσίπουρο και κρασί, και φυσικά άφθονο φρέσκο και νοστιμότατο ψάρι της περιοχής. 

Οι άνθρωποι της γης του Άθω, τίμησαν τα δώρα που τους προσφέρει η θάλασσα και η γη τους, διοργανώνοντας μια ακόμη γιορτή με καλεσμένους όλους τους κατοίκους, αλλά και τους ξένους επισκέπτες, οι οποίοι απόλαυσαν μια υπέροχη και συναρπαστική γευστική και τουριστική εμπειρία. 


Αξίζουν συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση στο Σύλλογο Γυναικών Στρατωνίου, το Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Στρατωνίου, και τους ανθρώπους του Mount Athos Area Gourmet!

Αναδημοσίευση από www.facebook.com

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Στα λόγια είναι πολύ εύκολο να λες ότι "ενδιαφέρομαι για την τουριστική ανάπτυξη και αναβάθμιση της ΒΑ Χαλκιδικής". Στην πράξη όμως τι γίνεται; Αυτό έχει σημασία

Η "γιορτή της θάλασσας" που διοργανώθηκε στο Στρατώνι απέδειξε ότι σ' αυτό τον τόπο υπάρχουν άνθρωποι που αληθινά ενδιαφέρονται για τη σωστή τουριστική προβολή της περιοχής, δε μένουν στα λόγια και κάνουν πράξη το όραμα και την αγάπη τους, που έχουν για την πατρίδα τους και την προβάλουν όπως αληθινά της αξίζει, ως η γενέθλια γη του Αριστοτέλη και το κατώφλι του Αγίου Όρους.