Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ Η ΔΕ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑ ΛΑΚΚΟ???

Το ερώτημα που βάζει ο τίτλος της ανάρτησης δεν είναι ρητορικός. 

Έχει προκύψει μεγάλο ζήτημα με τη λίστα των ονομάτων των κατοίκων μεταξύ αυτών και της βουλευτίνας του ΚΚΕ κ. Λιάνας Κανέλλη, που υποτίθεται ότι υπέγραψαν εν πλήρη γνώση και συνείδηση την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για τη διακοπή των εργασιών στον Καρατζά Λάκκο και εκδικάζονται αύριο το πρωί στον Πολύγυρο.


Όπως ακούγεται κάποιοι κάτοικοι της Ιερισσού, της Ουρανούπολης των Ν. Ρόδων με έκπληξη πληροφορήθηκαν, ότι συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα τους στη λίστα της κατατιθεμένης αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, καθώς και δε γνώριζαν, όχι μόνο ότι επίκειται μια τέτοια νομική κίνηση αλλά και επιπλέον δεν είχαν ερωτηθεί από κανένα αν θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή!!!

Αυτό που προκαλεί εντύπωση με τη σχετική λίστα των ονομάτων είναι ότι συμπεριλαμβάνονται ολόκληρες οικογένειες, όπως αυτές είναι καταχωρημένες στα δημοτολόγια του δήμου...

 Δείτε τις και εσείς φίλοι αναγνώστες και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.



























































4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στην πραγματικότητα όλα θα είχαν υπόβαθρο ΚΑΙ ΕΛΆΧΙΣΤΗ ΑΛΉΘΕΙΑ εάν ... ένας επώνυμα έκανε καταγγελία ότι δεν ενημερώθηκε !!!

Ψαρεύεται στα θολά και ότι κάτσει !!!

Για αυτό
όλα είναι εικασίες τις λογικής ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ .-

Ανώνυμος είπε...

Λείπουν τρανταχτά ονόματα από τη λίστα (Παπαγεωργίου, Καδόγλου, Βεργίνης). Γιατί; Να τους τελείωσαν τα λεφτά και να μην έχουν να βάλουν ρεφενέ; Κομμάτι δύσκολο. Μπορεί ναα τους ξύνισε η Κανέλλη

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση προς @ 24 Ιουλίου 2013 - 10:06 μ.μ.

Κάνεις λάθος. Δεν ψαρεύουμε σε θολά νερά. Εμείς δεν κυνηγούμε εντυπώσεις. Ούτε μας αρέσουν οι ραδιουργίες.

Εχουμε πληροφορηθεί από αξιόπιστες πηγές ότι κάποιοι που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα δε ρωτήθηκαν ποτέ και το έμαθαν σήμερα απο τρίτους και όχι από τους άμεσους εκείνους δηλαδή που ήθελαν να τους συμπεριλάβουν στην αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων.

Τώρα σ' ότι αφορά τη "φαεινή" ιδέα που είχες για... καταγγελία. Θα σε ρωτήσουμε κάτι πολύ απλό.

Ποιός θα τολμήσει σ' αυτό το κλίμα τρομοκρατίας και ρατσισμού που υπάρχει στην Ιερισσό, και που έχει μεταδοθεί σε έντονο βαθμό σε Ν. Ρόδα και Ουρανούπολη να κάνει καταγγελία;

Στην καλύτερη θα έχει την τύχη της προέδρου της Ιερισσού και των εργαζομένων. Την χειρότερη εκδοχή μακάρι να μη τη ζήσουμε ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

@10:36
Της Ιγγλέζη της ξύνισε σίγουρα η Κανέλλη. Γι΄αυτό και στη λίστα είναι μόνο οι αδερφές τις. Η κομματική πειθαρχεία πάνω απο τον αγώνα...