Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ... ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Μέσα στους κόλπους του ανελεύθερου και αντιδημοκρατικού μορφώματος των "οικολόγων" και πολέμιων της μεταλλευτικής δραστηριότητας ξεχωριστή θέση κατέχουν οι "υπερπατριώτες"...

Εκείνοι που χαρακτηρίζουν με μεγάλη ευκολία "προδότες" και "δοσίλογους" επιστήμονες και ανθρώπους του μόχθου, που ζουν αλλά και προσφέρουν πάρα πολλά και σε ποικίλους τομείς της Ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας από την επαγγελματική ενασχόληση της εξόρυξης μεταλλευμάτων.

Ένας από τους συμπρωταγωνιστές στον... αγώνα "υπέρ πίστεως και πατρίδος"  είναι και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλης Λαμπάκης. 

Οι κάτοικοι των Μαδεμοχωρίων θυμούνται καλά τον κ. Λαμπάκη, τόσο από την παρουσία του σε κινητοποίηση αποπροσανατολισμού, που έγινε στα τέλη του περασμένου Φλεβάρη στη Μ. Παναγία (λίγες μέρες μετά την καταδρομική επιχείρηση στο εργοτάξιο των Σκουριών), όσο και από το πρόσφατο ταξίδι που έκανε με έτερο "υπερπατριώτη" της ΒΑ Χαλκιδικής και επιστήθιο φίλο του στον Καναδά για να ενημερώσουν τους εκεί "ακτιβιστές" για την πορεία των δράσεων αναχαίτησης της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη Βόρειο Ελλάδα.

Ο κ. Λαμπάκης πριν από δυο (2) χρόνια είχε φροντίσει να συνταράξει το πανελλήνιο κάνοντας λόγο περί "ανεξαρτητοποίησης της Θράκης"... 

Μια θέση που μας θύμισε αποσπάσματα από την "πατριωτική" ανάρτηση, που είχε κάνει το "παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων" στα τέλη του 2011 (Δείτε εδώ). Κορυφαία... σύμπτωση!

Πριν από λίγες μέρες ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης προχώρησε λίγα βήματα παραπέρα σ' ότι αφορά τη Θράκη. 

Το μέχρι που το έφτασε... δείτε το εδώ