Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ H ANTIGOLD... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ??? (Βίντεο)

Να θες να... συζητήσεις και να μην σε αφήνουν οι "αρχέγονοι" φίλοι σου...
Θα μπορούσατε να φανταστείτε ΠΟΤΕ έναν δημοκρατικά εκλεγμένο δήμαρχο με... οικολογικές ανησυχίες και έναν αρχέγονο... ακτιβιστή να προσκαλούν αρχικά κόσμο στο δημαρχείο σε ανοιχτή συζήτηση και διάλογο για τα μεταλλεία, αλλά να τη ματαιώνουν πριν καλά - καλά ξεκινήσει, επειδή κατά τη διαδικασία  face control που έκαναν, το κοινό που τους προέκυψε δεν ήταν... αποστειρωμένο και αμιγώς... αντιμεταλλευτικό;

Θα μπορούσατε να φανταστείτε ΠΟΤΕ έναν αιρετό δήμαρχο (πάντα "οικολόγο" και... άριστο διπλωμάτη επί  των εξωτερικών υποθέσεων της Ελλάδας) να μετανιώνει για την κίνηση του να μη δώσει το λόγο σε πολίτες που αγωνιούν για τον παρόν και το μέλλον τους στη Θράκη, να θέλει να επιστρέψει άλλα να μην του το επιτρέπει ο... αρχέγονος ακτιβιστής φίλος του;

Θα μπορούσατε να φανταστείτε ΠΟΤΕ... καταδιωκόμενους "οικολόγους", που καταγγέλλουν ολημερίς και ολονυχτίς την "κρατική καταστολή" και την "αστυνομοκρατία", που υποτίθεται ότι παθαίνουν... αλλεργία και ναυτία με την παρουσία αστυνομικών να απαιτούν τη συνδρομή τους για τη απομάκρυνση ή ακόμη και τη σύλληψη πολιτών, που ήθελαν να ακούσουν, να μάθουν και να τοποθετηθούν δημοσίως για την επένδυση χρυσού στη Θράκη;

Όσοι δε μπορούσατε λόγω "καλής" προϊστορίας να τα φανταστείτε ΠΟΤΕ όλα αυτά, ρίξτε μια προσεκτική ματιά στο βίντεο που ακολουθεί. 

Θα σας λύσει όλες τις απορίες... Πρόκειται για το... μεγαλείο και την... αποθέωση της antigold "δημοκρατίας"... σε συσκευασία ολοκληρωτικού φασισμού.


Για να έχετε όλη την εικόνα διαβάστε τι υποστηρίζει από την πλευρά της η διανομαρχιακή επιτροπή Έβρου - Ροδόπης  με μπόλικη... essence "οικολόγων" ΒΑ Χαλκιδικής. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος κάλεσε δημόσια όλους τους Θρακιώτες και όποιον επιθυμεί να παραβρεθεί. Προσήλθαν καμιά δεκαριά στελέχη του antigold, ο κ. Παπαγεωργίου, δυο-τρεις δημοσιογράφοι και καμιά εικοσαριά πολίτες από Σάπες και Αλεξανδρούπολη. Μόλις τους είδε αποχώρησε από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, κάλεσε την αστυνομία (!) και συνεδρίασε με τους κολλητούς του στο γραφείο του. Οι πολίτες συνεδρίασαν μόνοι τους στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και παρά την μεσολάβηση Κοζάρη δεν έγινε δυνατό να μιλήσουν με τον δήμαρχο. Πολύ περίεργες δημοκρατικές αντιλήψεις έχει ο δήμαρχος και το αριστεροδέξιο συνοθύλευμα που τον περιστοιχίζει. Όσοι συμφωνούν μαζί του είναι "λαός" και όσοι διαφωνούν είναι "τραμπούκοι" και "φασιστοειδή"!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Πολίτη

Αυτό που βιώνουμε μέσω του άρθρο σου είναι η τελευταία πνοή της Ελλάδος των Νεοελλλήνων που πεθαίνει. Η Ελλάδα των αριστερών με τις δεξιές τσέπες, των "οικολόγων" με τις επιλεκτικές ανησυχίες, των Τοπικών Αρχόντων με νοοτροπία κοτσαμπάσηδων και των συνδικαλιστών με τις τρομοκρατικές μεθόδους, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. Με κόστος 1,5 εκατομμυριο ενέργους και χιλιάδες νεόπτωχους η Ελλάς μεταμορφώνεται σιγά σιγά σε μία σύγχρονη δυτική κοινωνία και ένα ευρωπαϊκό κράτος. Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΕΙ.

Υ.Γ. Βάλε και εσύ έχα χεράκι για να τους βγάλουμε τις μάσκες.

Ένας Πατριώτης