Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

"ΕΞΩ Η ΒΙΑ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ" (Εmail)

Αναγνώστρια από το Παλαιοχώρι μας έστειλε μέσω email ένα σχόλιο που αφορά τα επεισόδια που έγιναν στο Παλαιοχώρι την περασμένη Δευτέρα και τον απόηχο αυτών των γεγονότων....

 Μας ζήτησε να το δημοσιεύσουμε χωρίς τα στοιχεία της, όχι γιατί φοβάται όπως μας είπε αλλά επειδή θέλει να την πιάσουν στο στόμα τους άτομα που δεν έχουν "ούτε ιερό ούτε όσιο"...

Σεβαστή η επιθυμία της αναγνώστριας μας. Ακολουθεί το σχόλιο της.
"Οικολόγοι ηταν αυτοί που ήρθαν μέρα μεσημέρι να επιτεθούν στα καλά καθούμενα και άνανδρα σε κατοίκους του Παλαιοχωρίου;


Χαλκιδικιώτες ήταν αυτοί που με τέτοιο μίσος και φανατισμό απείλησαν και σήκωσαν το χέρι τους γι να χτυπήσουν γυναίκες και μικρά παιδιά;


Οχι δεν πρέπει να ήταν γνήσιοι οικολόγοι. Ούτε γνήσιοι Χαλκιδικιώτες ήταν. Ηταν γνήσιοι φασίστες. Ηταν άτομα χωρίς ήθος και σεβασμό.


Ηταν εκείνοι που έχουν κάνει όλους εμάς να ντρεπόμαστε εξαιτίας τους να πούμε ότι είμαστε από τη Χαλκιδική.


Ήταν αυτοί που νομίζουν, ότι αυτά που κάνουν στην Ιερισσό και στις Σκουριές, μπορούν να τα κάνουν παντού.


Στο Παλαιοχώρι όμως δεν περνάνε αυτά. Σε εμάς δεν έχει πέραση ο φασισμός  και  οι τραμπουκισμοί. Το Παλαιοχώρι και οι κάτοικοι του δε ανέχονται δερβέναγες και νταβατζήδες πάνω απ’ τα κεφάλια τους. Και την ανοχή που δείχνουμε σε μεμονομένες περιπτώσεις ατόμων που ξεχνούν πως τους μεγάλωσαν και τους σπούδασαν οι μεταλλωρύχοι πατεράδες τους και έρχονται τώρα για να μας κάνουν υποδείξεις με ειρωνικό υφάκι ας μην το μετράνε σαν αδυναμία. Αλλά σαν διαφορά πολιτισμού και δημοκρατίας. 

Ας σκεφτουν αυτά τα άτομα, τι θα συνέβαινε σ’ ενα κάτοικο της Ιερισσού, αν δημοσιεύονταν οι απόψεις του υπερ των μεταλλείων και μιλούσε με τόσο απαξιωτικό ύφος σε Ιερισσιώτες που είναι κατά. Είδαμε τι έπαθε η πρόεδρος της Ιερισσού αλλά και εργαζόμενοι από την Ιερισσό, χωρίς να έχουν κάνει τίποτα απ’ όλα αυτά.

Δεν σας μοιάζουμε και δεν θέλουμε να σας μοιάσουμε.


Καλά θα κάνουν όμως όσοι σκέφτηκαν να κάνουν το Παλαιοχώρι Σκουριές ή Ιερισσό να το ξανασκεφτούν καλύτερα Εμείς με την Ιερισσό, με τα Ν. Ρόδα, την Ουρανούπολη και τους κατοίκους τους δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και όλα τα χρόνια ζούσαμε με κατανόηση και σεβασμό.


Μας χωρίζουν όμως πλέον πάρα πολλά με όσους δε σέβονται και δεν υπολογίζουν και όλους εμάς που ζήσαμε, μεγαλώσαμε και σπουδάσαμε από τα μεταλλεία και συνεχίζουμε να ζούμε από τα μεταλλεία.  Με όσους θέλουν με το τσαμπουκα να μας κάνουν πιόνια τους και κυρίως με όσους  από μπροστά βρίζουν και  το παίζουν "κατά" και από πίσω φιλάνε κατουρημένες ποδιές για να τους κάνουν πρόσληψη στα μεταλλεία.
.

ΕΞΩ Η ΒΙΑ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


ΔΕ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ"

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιερισσιωτες ξυπνατε.Κανατε πρωτους τους τελευταιους.Ξυπνατε πριν ειναι αργα!!!Περιθωριοποιηστε τους ξανα, καντε τους στην μπαντα και ολα θα ξαναγινουν οπως πριν.Φτανει πια!ΞΥΠΝΑΤΕ...τζαμπα μαγκες γινονται Τοληδες,Λαζαροι και Κατερινες στις πλατες σας...ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

η ντροπή για την προδοσία του τόπου μας δεν σε πτοεί???
και ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι απο Χαλκιδική????

ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

η προδοσια μαγκιτη ειναι οτι πατησαν το ποδι τους στην ιερισσο αναρχικοι,αντιεξουσιαστες και λοιπα συριζαιικα κατακαθια ακροαριστερα...αυτο θα το πληρωσετε.

Ανώνυμος είπε...

τα κατακάθια των προδοτών της γης μας του σαμαρά της χρυσής αυγής και των καναδών δεν σ ενοχλούν ρε στενόμυαλε??? σ ενόχλησαν τα < κατακάθια > των συριζαιων που στο κάτω κάτω της γραφής είναι Έλληνες και οχι καναδοί κατακτητές!!!
Πάντα οι προδότες ήταν με τον κατακτητή και όχι με την Ελλάδα και τους Έλληνες. Σ αυτούς ανήκεις κι εσύ και με το π κεφάλαιο στην λέξη προδότης!!!
όποιος είναι αντίθετος με την καταστροφή για σας είναι συριζαίος κατακάθι και αναρχικός. Ουστ ρε λωποδύτες ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ!!!

ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Ο ιστορικός του μέλλοντος θα μπορεί να σας αναφέρει μόνο ως προδότες του τόπου σας. Για ψίχουλα προδίδετε και καταστρέφετε τον τόπο σας. Και πραγματικά ποια καταντάει αηδία αυτό με το ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τα λεγόμενά σας και με την κυβέρνησής σας όλη η Ελλάδα είναι ΣΥΡΙΖΑ. Οποιοσδήποτε αντιδράσει για το οτιδήποτε είναι ΣΥΡΙΖΑ. ΄Ασε που και οι ακρίδες και τα κουνούπια που έχουν αυξηθεί φέτος κι αυτά ΣΥΡΙΖΑ είναι. Απλά είστε γελοίοι που όμως προσπαθήτε να καταστρέψετε τον τόπο σας κι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Νύχτα θα πάρετε τον ποντικομούστακο προστάτη σας και θα φύγετε..

Ανώνυμος είπε...

Σηζαρ η σχέση που έχεις εσύ με την πατρίδα είναι ανάλογη με τη σχέση που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με την Τουρκική Ένωση Ξάνθης... Πιο πατριώτης ρε σή(ρι)ζαρ δε γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

21 Ιουλίου 2013 - 6:14 μ.μ.

η διαφορά μας γελοίε τύπε είναι ότι εμείς πολεμάμε για τα συμφέροντα της πατρίδας μας..εσύ ανθρωπάκι αλήθεια για ποιανού συμφέροντα πολεμάς???

ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Ανθρωπάκι;;;Γελοίε τύπε;;;
Πρέπει να σ' εχουν εκνευρίσει μωρη πατριωτάρα τα "ανοίγματα" του κόμματος σου στους Τούρκους και τους Σκοπιανούς.
Σε νιώθω... Τι να κάνεις γαλάτη μου να βολευτείς θέλεις και εσύ. Ο ΣΥΡΙΖΑ (πρώην ΠΑΣΟΚ) "πατριώτες" σαν του λόγου σου, τους προσέχει.