Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ 22ΧΛΜ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΚΑΒΟΣ

*Ακολουθεί σχόλιο του blog

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μ.Παναγιάς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών  Μ.Παναγιάς, με σκοπό την προώθηση του αθλητισμού και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της περιοχής, διοργανώνει τον 1ο αγώνα ορεινού τρεξίματος 22χλμ στα μονοπάτια του Όρους Κάκκαβος της ΒΑ Χαλκιδικής.


Ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα: Κυριακή 6/10/2013


Σύντομα θα ακολουθήσει αναλυτική περιγραφή του αγώνα.

Αναδημοσίευση από το runningnews.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Αν και είμαστε σίγουροι, ότι και σ' αυτήν την περίπτωση το αθλητικό ιδεώδες και δη ο ημιμαραθώνιος θα χρησιμοποιηθεί για την εξαγωγή μηνυμάτων, εντυπώσεων και συμβολισμών, που δε θα 'χουν καμία σχέση με τον αθλητισμό, αλλά με τη δυσφήμιση της μεταλλευτικής δραστηριότητας, εμείς θα ευχηθούμε να καθιερωθεί αυτή η πρωτοβουλία του... Πολιτιστικού συλλόγου Μ. Παναγίας και του... Συλλόγου γυναικών και να μπεί στο καλεντάρι διεθνών αγώνων τρεξίματος.

Σε κάθε περίπτωση τέτοιοι... αγώνες είναι πολύ καλύτεροι από τη μορφή, που' χει λάβει ο συγκεκριμένος "αγώνας" κατά των μεταλλείων.

Αναρωτιόμαστε αν εκτός από τα γνωστά μπλουζάκια των SOSουδων θα μπορούσαν να λάβουν μέρος και συμμετέχοντες με μπλουζάκια που θα γράφουν: "SOS(τε) ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΥΣΩΝ". Ενδιαφέρον θα' χει...