Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΛΑΘΡΟΫΛΟΤΟΜΩΝ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ" (Βίντεο)

Μα που είναι οι "οικολόγοι" για να... αποτρέψουν την καταστροφή;
Ο δασάρχης Σταυρού Βασίλης Καρυπίδης κατήγγειλε στο Μέγκα, ότι στα δάση της περιοχής ευθύνης του δασαρχείου του και ειδικότερα στην περιοχή της Αρέθουσας δρούν ανεξέλεγκτα οργανωμένες συμμορίες λαθροϋλοτόμων. 

Και είναι τόσο καλά "οργανωμένες", που εκτός από τα εργαλεία κοπής δεντρών διαθέτουν όπλα, τσιλιαδόρους και πληροφοριοδότες, που έχουν το.. νού τους για να μην γίνουν αντιληπτοί οι λαθροϋλοτομοι από τους δασοφύλακες, στους οποίους δεν διστάζουν και να επιτεθούν αν χρειαστεί...

Εκτός από τους συνειρμούς που δημιουργούνται από τον τρόπο δράσης αυτών των ομάδων λαθροϋλοτόμησης, το βασικό ερώτημα είναι ένα:

Τόσοι πολιτοφύλακες.. οικολόγοι, άλλοι τόσοι καθηγητές πανεπιστημίου με σπίτια και βίλες στην ευρύτερη περιοχή με... οικολογικά αισθήματα και ανησυχίες, ισάριθμες επιτροπές, συντονιστικά και παρασυντονιστικά... αγώνα,  ένας άνθρωπος, απ' όλους αυτούς, δεν είδε ή δεν άκουσε τίποτα για την περιβαλλοντική  καταστροφή, που συντελείτε μια ανάσα από τον Κάκαβο και να την καταγγείλει στις αρχές ή να την... αποτρέψει κάνοντας ακτιβισμό; 

Ή οι φίλοι μας οι... οικολόγοι απέχουν από τα... καθήκοντα τους, σε μια μορφή "λευκής απεργίας", λόγω μη συμμόρφωσης των τοπικών κοινωνιών στις υποδείξεις τους κατά των μεταλλευτικών εξορυξεων;

Πολύ παράξενα πράγματα συμβαίνουν κάτω από την... ευαίσθητη αντιμεταλλευτική μύτη των "οικολόγων"!

Δείτε το βίντεο εδώ


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε πολιτη, τι ειναι αυτα που λες πρωι πρωι?
Αφου δεν μας πληρωνει κανεις για να τους κυνηγαμε.Ας μας τα σταξουν και να δεις μετα ευαισθησια!

Κολλητος Αστεριξ!

Ανώνυμος είπε...

και φυσικά για την συμμορία του κάκαβου ούτε κουβέντα...!!!
σ αυτούς τους συμμορίτες συμπεριλαμβάνεις και τον μεταλλωρύχο λαθροϋλοτόμο απο τα επάνω χωριά που είναι και πολύ μέσα στα <> της εταιρείας???
λίγη ντροπή θα σου έλεγα εγώ..!!!!

ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

19 Αυγούστου 2013 - 12:39 μ.μ.

ευθυμήσαμε τωρα...τι χιούμορ και αυτό!!!


ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Σε παρακαλώ πολύ!Τι ειναι αυτα που ξεστομίζεις?Ακου εκει τα αρπαζουμε!!!Επειδή πισω απο ολες τις κινησεις μας βρισκεται ο Τσιπρακος μας ελεω της πρωην εργαζόμενης και του Λαζαρουκου?Επειδη το πρωην δεξι χερι υποψηφιου επενδυτη για τα εταλλεια και χρονια "μαγαζατορας" του παρατηρητηριου μας τσονταρει τους καφεδες και τις ζαχαρες στα οδοφραγματα-τσαντιρ μαχαλας?Σε παρακαλω πολυ ανακαλεσε._

Αστεριξ!

Ανώνυμος είπε...

Η προπαγάνδα σου αυτή να βγεις και να γράφεις εξ ονόματος μου όλες αυτές τις σαχλαμάρες δημιουργεί μια σύγχυση στους αναγνώστες αλλα ακόμη και αυτή η προπαγάνδα σου θα καταρρεύσει.
Το να φτάνεις όμως σ αυτό το σημείο δηλώνει απόγνωση και ανασφάλεια απο την πλευρά σας, και φυσικά είναι χτύπημα κάτω απο την μέση. Μέτα διαμαρτύρεστε για τις απαντήσεις και τα σχόλια μου.... ΑΙΣΧΟΣ!!!!
Δεν πτοούμαι όμως και να το ξέρεις!!!
Ο διαχειριστής που είναι τέρας ηθικής γιατί επέτρεψε να γίνει αυτό????
Γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο πραγματικός σχολιαστής όταν γράφουμε εδώ και δεν θα έπρεπε να το επιτρέψει. Μήπως αυτό το γεγονός θα πρέπει να το αναδείξουμε με άρθρο στην ρεσπεντζα για λάβει γνώσει όλος ο κόσμος σαν το προχθεσινό θέμα που δημιουργήθηκε με την ίδια την ρεσπεντζα??
εάν και εφόσον ο συγκεκριμένος σχολιαστής δεν ανακαλέσει το θέμα θα πάρει έκταση. Ή εκτός και εάν ο διαχειριστής κατεβάσει το συγκεκριμένο σχόλιο για να αποδείξει τουλάχιστον πως είναι τέρας ηθικής όπως ισχυρίζεται..!!!

ΑΣΤΕΡΙΞ (original)

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

"Μετανοημένε" Caesar και νυν... αστεριξ τις απειλές και τις υποδείξεις να τις κρατήσεις αυστηρά για τον εαυτό σου.

Εμάς δε θα μας πιάνεις στο στόμα σου και ούτε θα μας ανακατεύεις στα παιχνιδάκια σου.

Και τέλος για να γνωρίζεις, αφού δεν το... γνωρίζεις σ' ότι αφορά τα σχόλια δεν είναι δουλειά μας να κάνουμε τους ντετέκτιβ, ως προς τη γνησιότητα η μή των παρατσουκλιών εκεινών που τα γράφουν, αλλά να τα δημοσιεύουμε, αν και εφόσον δεν περιέχουν ύβρεις.