Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Μ. ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ: "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ" (Βίντεο)

Νέα... διάσταση στο εδραιωμένο κλίμα βίας και τρομοκρατίας, που επικρατεί στην Ιερισσό, επιχείρησε να δώσει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αριστοτέλη Μιχάλης Βλαχόπουλος, κατά την προχθεσινή συζήτηση που έγινε στο Super tv για την επένδυση χρυσού με το Δήμαρχο Χρήστο Πάχτα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν "καθοδηγητές και ηθικοί αυτουργοί" που ευθύνονται για ότι έχει συμβεί και συνεχίζει να συμβαίνει στην Ιερισσό, αλλά όπως τόνισε χαρακτηριστικά υπάρχει ένα "σύννεφο αγωνίας", που αυτό κινεί και παρακινεί τους κατοίκους της Ιερισσού στα όσα διαδραματίζονται κατά καιρούς.

Μια αγωνία την οποία απέδωσε στις εξελίξεις, που αφορούν τους 4 προφυλακισθέντες κατοίκους της Ιερισσού, οι οποίοι κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στην καταδρομική επίθεση που έγινε στις Σκουριές τον περασμένο Φλεβάρη.

Όταν βέβαια ο κ. Πάχτας επισήμανε στον κ. Βλαχόπουλο ότι στέκεται στο αποτέλεσμα και λησμονεί την αιτία αυτών των γεγονότων και του υπενθύμισε τις κουβέντες που έχουν ακουστεί σε Θράκη και Θεσσαλία από τον πλέον... αρχέγονο "οικολόγο" της Χαλκιδικής, για "φυλακίσεις και θανάτους παιδιών" και οτι δεν το νοιάζει γιατί έτσι μόνο θα σταματήσει η επένδυση αλλά και πολλά άλλα, ο κ. Βλαχόπουλος αρκέστηκε στο να πει: "ακούγονται υπερβολές" και στη συνέχεια ακολούθησε το δρόμο της προσωρινής σιωπής και της... δροσιάς, που του προσέφερε ένα ποτήρι νερό, που είχε δίπλα του.

Αντιλαμβανόμαστε τη δυσχερή θέση, στην οποία βρίσκεται ο τέως δήμαρχος Ιερισσού. Η ομολογία του στην ίδια εκπομπή "ο λόγος μου δεν περνάει πια" λέει πάρα πολλά. Το ζήτημα όμως είναι τι έκανε ο ίδιος, όταν περνούσε ο λόγος του για να μην φτάσει η Ιερισσός στην κατάσταση που έχει βρεθεί σήμερα, όπου το "πάνω χέρι" το' χει πάρει ένα σύννεφο..., όπως υποστηρίξε. 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΠΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΕ, ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ
ΤΟΝ ΠΑΧΤΑ?..ΟΥΤΕ ΤΟ (1/10) ΤΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΕΝ
ΕΧΕΙΣ!ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!ΚΑΙ Ο ΠΑΧΤΑΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ,ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ,ΟΥΤΕ
ΤΙΠΟΤΑ!ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ
ΠΕΙΣΤΕΙ, ΟΤΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ!(G.E.K)