Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΝΕΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ" ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΣΗΣ... ΦΥΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΧΡΥΣΟΥ

"Υπεύθυνη" ενημέρωση και για μεταδημοτεύσεις...
Ευτυχώς... Είπαμε και εμείς τα μπάνια των "λαϊκών αγωνιστών" πάνω από τον... αγώνα;

Πάνε κοντά 3 εβδομάδες από την τελευταία "ενημερωτική" και συνάμα... ρομαντική βραδιά, που έζησε η Γαλάτιστα την 1 Αυγούστου. 

Την προσεχή Κυριακή 18 Αυγούστου έρχεται η σειρά της Ουρανούπολης να ενημερωθεί... υπεύθυνα από τους  επιστήμονες του "κινήματος", που επειδή έχει υπογράψει συμβόλαιο με την αθανασία, του δίνει ένα προβάδισμα να μιλάει με μεγάλη ευκολία για το θάνατο των υπολοίπων.
Γνωστές εικόνες από το πρόσφατο παρελθόν μας ταξιδεύουν νοερά στην... ενημερωτική βραδιά της προσεχούς Κυριακής. 

Αφισάκια, φυλλάδια, αυτοσχέδιοι πάγκοι πώλησης SOSούδικων ρούχων χωρίς απόδειξη, πηγαδάκια πληροφόρησης για το πως μπορείς να μεταδημοτεύσεις στο δήμο Αριστοτέλη, ενόψη των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαϊου του 2014...

Με λίγα λόγια... ανάπτυξη. 

Αναμένεται συναρπαστική βραδιά στην Ουρανούπολη. Να μη λείψει κανείς. Ακούγεται ότι μπορεί να δώσει το παρόν και η Λιάνα Κανέλλη, που συνηθίζει να περνάει τα καλοκαίρια της στην Ουρανούπολη. Ένας λόγος παραπάνω...

Ευχόμαστε βέβαια, αν αυτή η φήμη γίνει πραγματικότητα, να μη σταθεί... εμπόδιο για να πάρουν το λόγο οι "αθάνατοι" καθηγητές.  

Και αυτοί θα έχουν τόσα να πουν και κάποιοι άλλοι κομματικοί παράγοντες του τόπου θα έχουν άλλη τόσο μεγάλη προσμονή για να τους ακούσουν...
   

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επίσης συναρπαστική βραδιά αναμένεται και στην Μ. Παναγία απόψε παραμονή της πανήγυρης...!!
Δεληγιόβας και σια μεταλλωρύχων εχουν κάνει μπλόκο στο προσκύνημα και μοιράζουν τα μεταλλευτικά νέα.
Ελπίζω ότι θα πάρουν την φώτιση της Μεγαλόχαρης για να βάλουν λίγο μυαλό και οι ίδιοι αλλα και αυτοί που τους έβαλαν να κάνουν αυτή την προπαγάνδα χωρίς να προξενήσουν κάποιο επεισόδιο. Τα βλέμματα τους ήταν πολύ άγρια. Πολύ πιθανό και απο το πιόμα που έκαναν νωρίτερα.!!!
Αλήθεια τωρα μεταξύ μας, η ελληνικός χρυσός θα τους πληρώσει και νυχτερινό μεροκάματο ή θα το πατσίσουν με ρετσίνες και λουκάνικα???

Χρόνια πολλά σε όλους ακόμη και σ αυτούς που δεν με γουστάρουν!!!

ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

πολύ καλά κάνουν και μοιράζουν τα μεταλλευτικά νέα. Δε μοιράζουν ούτε ναρκωτικά, ούτε υποσχέσεις, αυτοί ξέρουμε από που πληρώνονται κάθε μήνα.
Εσύ θα μας πείς ρε αστεριξ ποιός σε πληρώνει για να κάθεσαι όλη την ημέρα, κάθε μέρα μπροστά στον υπολογιστή και να γράφεις ψευτιές κατά των μεταλλείων; ε;;;;

Ανώνυμος είπε...

14 Αυγούστου 2013 - 10:57 μ.μ.

γιατί ρε φιλαράκι θες να μάθεις ο Στουρνάρας είσαι???

ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Εγω Στουρνάρας δεν είμαι. Εσύ μήπως εισαι ο Στουρνάρας του ΣΥΡΙΖΑ;

Ανώνυμος είπε...

19 Αυγούστου 2013 - 8:35 μ.μ.

μόνος σου το σκέφτηκες όλο αυτό???
μπράβο παλληκάρι μου..!!!

ΑΣΤΕΡΙΞ