Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΤΩ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...


Έστω και καθυστερημένα οφείλουμε μια απάντηση στο blogger της Ιερισσού, ο οποίος σε πρόσφατη ανάρτηση του με τίτλο: «περίεργα ρούχα τα παντελόνια», χωρίς να του έχουμε δώσει κάποιο λόγο ή δικαίωμα, μας έπιασε στο στόμα της δύσοσμης από κάθε άποψη διαλεκτικής του... collection.


Είναι λοιπόν αλήθεια... «Είναι πολύ περίεργα ρούχα τα παντελόνια», ιδίως όταν παριστάνουν πως τα φορούν κάποιοι που μπορούν να κάνουν τόσο επιτυχημένες κωλοτούμπες, φορώντας τα, χωρίς να τα σκίσουν στο ύψος του καβάλου, αν και εφόσον εμπεριέχονται τα... αναμενόμενα εντός του παντελονιού.


Συνιστά λοιπόν μεγίστη ντροπή και πρόκληση συνάμα, να ομιλεί για «παντελόνια» εκείνος, που πριν από 4 χρόνια έκανε δημόσια καταγγελία στο  blog του για την εμπλοκή του ιδρυτή του «παρατηρητηρίου...», τόσο στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, όσο και σε μια σειρά άλλων υποθέσεων μικρότερης σκανδαλίζουσας εμβέλειας.


Μάλιστα ο ίδιος ήταν που στην ίδια καταγγελτική ανάρτηση του χαρακτήριζε το mr antigold «ψεύτη», «μεσίτη» και «κινδυνολόγο»

Όλα αυτά που έλεγε τότε ο «παντελονάτος», κατά τ’αλλα blogger, τα ξέχασε και τώρα είναι... συναγωνιστής και... ομοτράπεζος του έχοντα τους παραπάνω... περασμένους – ξεχασμένους χαρακτηρισμούς, «αρχέγονου» ακτιβιστή για το «κοινό καλό».


Επίσης, συνιστά μεγίστη ντροπή και θρασύτητα να ομιλείς για... παντελόνια και να παριστάνεις παράλληλα τον αριστερό και το δημοκράτη, όταν:


  • η χρυσή αυγή κάνει παρέλαση μέσα στην Ιερισσό για τα μεταλλεία και εσύ σωπαίνεις πάντα για το «κοινό καλό»...

  • με την εν γένει στάση σου συμμετέχεις ενεργά στον εκφασισμό μιας κολόκληρης οινωνίας χρησιμοποιώντας το «δημοκρατικό» πρόσχημα – δίλημμα, που επισύρει τις γνωστές ποινές στην Ιερισσό: «Είσαι κατά ή υπέρ των μεταλλείων;;;»

Σ’ ότι αφορά τους αποδιδόμενους χαρακτηρισμούς του προς εμάς, ως «σκοτεινούς» και «πληρωμένους γραφιάδες», τον καλούμε να τους ξανασκεφτεί, γιατί η παροιμιώδης πλέον ασυνέπεια που χαρακτηρίζει τα λόγια και τις πράξεις του, συναντάται μόνο σε...  σκοτεινούς,  σε... πληρωμένους  και  κρυφούς λάτρεις των φουστανιών, αντί των παντελονιών...
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

@συγγραφέα "ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΤΩ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...Αναρτήθηκε από Πολίτες Αριστοτέλη στις 9:42 μ.μ."

Βασική αρχή για να χειραγωγήσεις την κοινωνία είναι "ΔΙΑΙΡΕΙ και ΒΑΣΙΛΕΥΕ" ή "Divide et impera" & "divide ut regnes".

Είναι παλιά αυτή η «συνταγή» και απολύτως αποτελεσματική.
Στρέφεις ένα μέρος της κοινωνίας εναντίον του άλλου, «ποδοσφαιροποιείς» κοινωνικές ή επαγγελματικές τάξεις και το πεδίο είναι ελεύθερο να κάνεις ό,τι θέλεις την ώρα που οι άλλοι θα παίζουν το παιγνίδι των «καλών» και των «κακών».!!!

άρα τώρα στις διακοπές, σου συμβουλεύω να διαβάσεις ΚΑΙ το "Divide and Rule" (collection) http://www.amazon.com/Divide-and-Rule-ebook/dp/B005HRT6PG

Για τα "κυανιτικός διεστραμμένα στρουμφάκια" , τους νοσταλγούς των "χρωματιστών καφενείων" του '80, τους κλακαδόρους του "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" αλλά και τους Γραμματείς, Τελώνες και Φαρισαίους που τα ανέχονται

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ

Υ.Γ. στην αρχή είπα να στείλω ξερά την λαϊκή θυμοσοφία της κουβέντας "Είπε η που...να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"

αλλά διακρίνοντας
το άκρως επικίνδυνο της ανάρτησης σου
@"Αναρτήθηκε από Πολίτες Αριστοτέλη στις 9:42 μ.μ."
το έκανα υστερόγραφο.-

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση προς @ 21 Αυγούστου 2013 - 11:39 μ.μ.

Μήπως γελοιοφέρνεις από λίγο εως πολύ προσπαθώντας να αποδώσεις σε μας όλα αυτά που εκτελείτε με μαθηματική συνέπεια σε βάρος της κοινωνίας;

Η γνώση της βιβλιογραφίας του διχασμού και της χειραγώγησης κοινωνιών, αν μη τι άλλο σε προδίδει.

Όμως η τσίπα... εξέλειπεν!

Σ' ευχαριστούμε για τις υποδείξεις σου, αλλά αυτά να τα κάνεις σχόλιο αλλού και όχι σε εμάς.