Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

Εκεί που είχαμε πιστέψει, ότι οι "οικολόγοι" της Ιερισσού είχαν... αποφασίσει "ανακωχή" σε ότι αφορά τις ρατσιστικές επιθέσεις τους εναντίον εργαζομένων στα μεταλλεία, ένα νέο "ανδραγάθημα" ήρθε να διαψεύσει τις προσδοκίες μας.

Όπως μάθαμε αργά χθές το βράδυ "άγνωστοι" βούλιαξαν τις βάρκες ψαρέματος δύο εργαζομένων, οι οποίες ήταν δεμένες και εγκαταλελειμένες στο λιμάνι της Ιερισσού. Λέμε εγκαταλελειμένες καθώς οι δυο εργαζόμενοι στους οποίους άνηκαν, λόγω του κλίματος τρομοκρατίας που έχει επικρατήσει στο χωριό, έχουν εδώ και λίγο καιρό μετεγκατασταθεί στην Ολυμπιάδα...

Λυπούμαστε που το λέμε αλλα εκεί που τελειώνει η λογική ξεκινάει η ρατσιστική - καταστροφική μανία αυτών των ατόμων, που νομίζουν ότι κατ' αυτόν τον τρόπο κάνουν "αγώνα" και "αντίσταση".

Δεν κάνουν όμως τίποτα περισσότερο από το να βουλιάζουν τους εαυτούς και τον τόπο τους ακόμη περισσότερο στην κοινωνική απομόνωση και τη μιζέρια. Αυτά όμως συμβαίνουν όπου κάνει κουμάντο ο άκριτος ιδεολογικός φανατισμός. Ορατότης μηδέν...

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

άρθρο ανάξιο σχολιασμού για εταιρικούς επικοινωνιολόγους με παρωπίδες!!!

ΑΣΤΕΡΙΞ

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Αν υπάρχει κάτι "μετανοημένε" Caesar σε τούτη τη ζωή, που λογίζεται ως ανάξιο σχολιασμού είναι ο τρόπος που σκέφτεσαι και γράφεις.

Ανώνυμος είπε...

αμφισβητεις το γεγονος δλδ αστεριξ?

Ανώνυμος είπε...

παντως μια κ@@@@φαγουρα την εχεις αστεριξ. περιφερεσαι σε ολα τα blogs και εκτοξευεις ανοησιες

Ανώνυμος είπε...

9 Αυγούστου 2013 - 1:00 π.μ.

δεν αμφισβητώ το γεγονός που ίσως να είναι και προβοκάτσια, αμφισβητώ το άρθρο με την λογική που είναι γραμμένο.

ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Αστερίξ πες πες το πίστεψες και εσύ. Οτι εγκληματική ενέργεια κάνετε είναι "προβοκάτσια" έτσι; Αχ βρε καημένε αστεριξ!!!
Τι φορτίο κουβαλας και δε το μαρτυρας;

Ανώνυμος είπε...

Είναι πράγματι μεγάλο το φορτίο και η ευθύνη για την απελευθέρωση του τόπου μας απο τους κατακτητές του Μπόμπολα και της eldorado. Συμφωνώ μαζί σου!!!

ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΕΡΙΞ__1)ΟΣΕΣ ΒΑΡΚΕΣ ΚΙ ΑΝ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΗΘΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ!2)ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! 3)ΑΝ ΔΕΝ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ :
ΣΤΡΑΤΩΝΙΚΗ-ΣΤΑΓΕΙΡΑ-ΒΑΡΒΑΡΑ-ΝΕΟΧΩΡΙ-
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ-Μ.ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΘΑ
ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ (2/3)
ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΘΑ ΛΕΙΠΑΝ ΣΤΙΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΕΣ?
+ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΑΝΕΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΣΠΙΤΙΑ ΚΤΛ
4)ΜΑΚΑΡΙ Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ
ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ!ΟΜΩΣ
Η ΑΡΩΓΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΞΟΡΥΞΗ!ΝΑΙ!ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ!ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ,ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ!ΠΧ ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ ΦΕΡΑΝΕ ΤΑ jumbo drills κτλ
5)ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ
ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ + ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ
ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!
6)Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ!Η ΒΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ! 7)ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ ΦΥΓΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ!ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΡΘΕΙ ΝΑ
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!8) ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ
ΕΞΗΣ : ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ(ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ) ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 'ΦΙΛΟΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟΣ' ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΙΤΕ
ΑΥΤΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΧΤΑΣ ,ΕΙΤΕ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ,
ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ
ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ..Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΕΧΕΙ
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΑ:EINAI O MONAΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΩ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ
ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ+ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ! ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΛΑΣΣΑ +ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ 'ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ'!ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ!ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ!ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ''ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ''ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ
ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ(+ΕΜΠΟΡΙΚΗ!)
ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ 'ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ'
(G.Κ.)

Ανώνυμος είπε...

(G.Κ.) 11 Αυγούστου 2013 - 7:46 μ.μ.

θα σου απαντήσω σε όλα όσα παραθέτεις με την σειρά.
1)μου θυμίζεις τον πρώην υπουργό της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ τον Βουλγαράκη αν θυμάμαι καλά τ όνομα του που είπε την παροιμιώδη φράση << ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό>>.
2)το έργο προχωράει σίγουρα αλλα όλες οι εργασίες του είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!!! και έχετε και τα ΜΑΤ να στηρίζουν αυτές τις παρανομίες.
3) μπορείς να μου πεις φίλτατε γιατί ο Ταξιάρχης δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??? πως επιβιώνουν οι Ταξιαρχιώτες χωρίς μεταλλεία και χωρίς να εχουν μεταναστεύσει???
4) τα θέμα έχει πολλές παραμέτρους και σηκώνει πολύ μεγάλη κουβέντα. Αν ο διαχειριστής του blog, μας το επιτρέψει και έχεις κι εσύ την διάθεση είμαι στην διάθεση σου να την κάνω αυτή την κουβέντα. Σου δίνω μόνο ένα στίγμα απο που μπορούμε να ξεκινήσουμε. Ξεπούλημα της περιοχής απο τον Πάχτα και ακολουθεί ο Σαμαράς με ολόκληρη την Ελλάδα. Θες να δεις ολόκληρη την Ελλάδα κατασχεμένη ή ξεπουλημένη???
5)Αντιπαρέρχεσαι το γεγονός πως η πρώτη προκλητική ενέργεια εναντίον μας έγινε απο δικούς σας στο Νεοχώρι και την ίδια ήμερα στο χοντρό δεντρό. Η δεύτερη και πάλι δική σας με τα γνωστά επεισόδια στις σκουριές στο φυλάκιο του αγώνα μας. Γίνατε μισθοφόροι του Μπόμπολα και της eldorado.!!!
6)ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ μαζί σου για το θέμα της βίας. Μόνο που εσείς καθοδηγούμενοι απο τα αφεντικά σας και τον Πάχτα έχετε φέρει την τοπική κοινωνία σε κατάσταση εκτός ελέγχου. Το ότι ο Πάχτας και τα αφεντικά σας θέλουν και επιδιώκουν να χυθεί αίμα είναι αποδεδειγμένο απο τα πρόσφατα γεγονότα στο Παλαιοχώρι. Καθοδηγούμενοι οι δικοί σας απο τον Πάχτα και τον γνωστό σε όλους προκλητικότατο αντιδήμαρχο. Αν πληροφορήθηκα σωστά τα πρώτα επεισόδια τα προκάλεσε ο άλλος δημοτικός σύμβουλος απο το Παλαιοχώρι.
7) μακάρι το μετάλλευμα αυτής της εξαιρετικής ποιότητας να το εξορύξουν απο παντού. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ αλλα όχι μ αυτές τις μεθόδους που είναι καταδικαστέες απ όλο τον κόσμο. Υπάρχουν μέθοδοι για την εξόρυξη που είναι περισσότερο χρονοβόροι ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του περιβάλλοντος και φυσικά θα προσέφεραν πολύ περισσότερα χρόνια εργασίας στους εδώ εργαζομένους αλλα κοστίζουν πολλά στους Καναδούς. ΟΧΙ όμως με τον τρόπο που θέλουν οι καναδοί!!!! και φυσικά όχι και στο εργοστάσιο εμπλουτισμού.
8) για τις εκλογές θα σου πω ένα μόνο πράγμα. κράτα μικρο καλάθι για τον μεταλλευτικό δήμαρχο.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και γι αυτό πάω στοίχημα και ένα γλέντι καλό με πρώτο τραπέζι πίστα!!!!!!!!!!!!!!! που ξέρεις ίσως αυτό να μας φέρει πιο κοντά και όχι ο χρυσός.
Για το χρήμα που λες πως παίρνει ο δήμος θα ήθελα να το δω με διαφάνεια. Αυτά που λες σ αυτό το θέμα δεν εχουν βάση. Ότι και αν έχει προγραμματιστεί απο έργα εχουν απώτερο όφελος στην ίδια την εταιρεία και όχι στα χωριά του δήμου. Π.Χ. η δεξαμενή και η γεώτρηση στο Νεοχώρι Και ταυτόχρονα προσωπικό όφελος ψηφοθηρικά στον Πάχτα. Θα συμφωνήσω επίσης και στην παράγραφο που αναφέρεις για τα πλεονεκτήματα του δήμου και είναι αυτά που μπορουν να γίνουν μοχλός ανάπτυξης για τον δήμο χωρίς την παραμικρή καταστροφή στον τοπο. Ίσως έτσι να μην τρίζουν και τα κόκαλα του μεγάλου Αριστοτέλη βλέποντας απο εκεί που βρίσκεται τον βιασμό της γεννέτηρας του.
Κεντρικός πυλώνας είναι όλα αυτά τα πλεονεκτήματα του τόπου μας και όχι το χρήμα των Καναδών που επενδύουν με χρήματα απο το ΕΣΠΑ. Που είναι το δικό τους το χρήμα το εισαγόμενο ντε??? Χρήμα που στην τελική πάλι εμείς τους το δίνουμε απο την φορολογία μας και απο τα χαρατσια που πληρώνουμε όλοι μας για να πληρώσουμε το χρήμα που έφαγαν οι << άξιοι πολίτικοι μας >> σαν τον Σαμαρά και τον Πάχτα που ξεπουλάν την Ελλάδα έναντι πινακίου φακής.


ΑΣΤΕΡΙΞ



Ανώνυμος είπε...

ASTERIX_ΓΙΑΤΙ,''S.O.S XAΛΚΙΔΙΚΗ''?
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ''S.O.S. IEΡΙΣΣΟΣ''?
ΓΙΑΤΙ ,ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΙ ΑΝΤΙ ΤΡΥΠΑ ΣΕ
ΒΑΡΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ 'ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ' ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ..
(G.E.K.)

Ανώνυμος είπε...

αστεριξ οση ωρα απο την ζωη σου κι αν χασεις γραφοντας μακροσκελεις αρλουμπες δεν θα σου περασει