Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ANTIGOLD ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ


Οι αντίχρυσοι προπαγανδιστές από τη Θράκη μέχρι και τη Χαλκιδική έχουν ενοχληθεί πάρα πολύ από τη μαζική συμμετοχή πολιτών της Ροδόπης σε εκδηλώση που έγινε στις Σάππες στις 13 Σεπτεμβρίου υπέρ της επένδυσης χρυσού.

Οι επαγγελματίες παραχαράκτες της αλήθειας, "μανούλες" όπως πάντα στη διαστρέβλωση και την κατασκευή "νέας πραγματικότητας" σκέφτηκαν ότι για να αποδυναμωθεί η απήχηση αυτής της εκδήλωσης θα ήταν καλό μέσα από σχόλια και τιτιβίσματα να γίνει λόγος ότι οι πολίτες που έδωσαν το παρόν ήταν προσκεκλημμένοι σε... γαμήλια εκδήλωση.

Οσο νοσηρά ευφάνταστοι και αν είναι οι αντίχρυσοι προπαγανδιστές, εμείς θα τους... δικαιώσουμε, καθώς είναι βέβαιον πια, ότι ΚΑΙ οι πολίτες των Σαππών ΠΗΡΑΝ οριστικό και αμετάκλητο διαζύγιο από την antigold "δημοκρατία", την προπαγάνδα και την ρητορική του διχασμού. Η παρουσία τους στο "γάμο" ήταν η πιο τρανή απόδειξη. 

Ακολουθεί η απάντηση που έδωσε μέσα από το blog της η Κίνηση Πολιτών Σαπών.
Η επιτυχία της συγκέντρωσής μας στην Πολιτιστική Βραδιά Αλληλεγγύης στις Σάπες ήταν τέτοια που εξέπληξε ακόμη και εμάς που ομολογούμε ότι δεν περιμέναμε τέτοια ανταπόκριση από τον ντόπιο πληθυσμό!! Τα 1000 άτομα που καταφέραμε να μετρήσουμε κάποια στιγμή νομίζουμε πως ξεπεράστηκαν ως αριθμός και εάν δεν ξεσπούσε αυτό το ξαφνικό και δυνατό μπουρίνι ίσως να μιλούσαμε σήμερα για πολύ μεγαλύτερο πλήθος. Ας είναι όμως, οι αριθμοί δεν έχουν σημασία παρά μόνο όταν χρειάζονται για να εκφράσουν δημοκρατικά την άποψη των ντόπιων νοικοκυριών των Σαπών, άποψη που τόσα χρόνια δεν έβρισκε διέξοδο να εκφραστεί κάτω από την παραφιλολογία και την παραπληροφόρηση των antigold μισθωμένων προπαγανδιστών σε όλη την Ελλάδα.

Σε όλους όσους εξακολουθούν να ψευδολογούν ακόμη και μετά το κύκνειο άσμα της antigold προπαγάνδας που συντελέστηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις Σάπες, αφιερώνουμε μερικές ακόμη φωτογραφίες. Και όχι, αγαπητοί antigold προπαγανδιστές και μισθωμένα ΜΜΕ, δεν είναι ...φωτογραφίες από γάμους και βαφτίσια όπως διαβάσαμε σε κάτι ανώνυμες ιστοσελίδες πολύ επώνυμων προπαγανδιστών!!!! Είναι φωτογραφίες από την Επαυλη στις 13 Σεπτεμβρίου. Η είσοδος ήταν ελεύθερη και όσοι ήρθαν, είδαν με τα μάτια τους. Την ώρα που στην κεντρική πλατεία των Σαπών η antigold συγκέντρωση του δημάρχου Ιωαννάκη μαζί με τον τραμπούκο Τόλη και κομματικές νεολαίες και ΜΚΟ δεν ξεπερνούσε τα 250 άτομα σε ΣΥΝΟΛΟ όλων αυτών!!!!

Δείτε εδώ λοιπόν με τα μάτια σας:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να δεις τραπεζομάντιλα που θα βάλουμε και εμείς. Μεταξωτά Και τα σουβλάκια θα τα μοιράζουμε δωρεάν. Να δείτε πως όλοι ψηφίσουν Τόλη.

Ανώνυμος είπε...

@23 Σεπτεμβρίου 2013 - 1:56 μ.μ

Μην το επιχειρήσετε. Θα χάσετε τα λεφτά σας, αν είναι από την τσέπη σας. Με όποιον κατεβαίνει ο αρχέγονος καίγεται πολιτικά !!!

Ανώνυμος είπε...

Και ποιός σου είπε ότι θα είναι από την τσέπη μας;