Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΡΘΡΟ- ΚΑΡΜΠΟΝ!!!

*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Τι έγινε ρε παιδιά; Πλησιάζουν δημοτικές εκλογές; Οι εφημερίδες "Ακρόπολη", "24ώρες" και "Επικαιρότητα" (ανα)δημοσιεύουν ένα πανομοιότυπο ρεπορτάζ για το αρσενικό που βρέθηκε στη γεώτρηση του Νεοχωρίου. Έχουμε έλλειψη ειδήσεων και βάζουμε ειδήσεις της περασμένης εβδομάδας; 

Και πως γίνεται να μην αλλάξει ούτε λέξη στο άρθρο από τη μία εφημερίδα στην άλλη; Σαν πληρωμένη διαφήμιση είναι…
Σαν τα κείμενα που βγάζουν τα επιτελεία των κομμάτων και τα στέλνουν σε όλες τις εφημερίδες… Δεν μπήκαν στον κόπο να αλλάξουν ούτε τον τίτλο: «Αποκρύπτουν τις ευθύνες μόλυνση νερού στην περιοχή δραστηριοποίησης της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός»… Και με το ίδιο ορθογραφικό λάθος: Χωρίς σίγμα στο ευθύνη (ή χωρίς άνω κάτω τελεία στο ευθύνες). 

Μάλιστα 24ώρες και Ακρόπολη έχουν και την ίδια φωτό!!! Με καρμπόν το γράψανε οι… ανώνυμοι ρεπόρτερ; 

Αναδημοσίευση από metalleiachalkidikis  

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: O μέχρι πρότινος τελματωμένος χώρος της δημοσιογραφίας και των έντυπων εκδόσεων στα ΜΜΕ φαίνεται πως βγαίνει σιγά - σιγά από το τέλμα του. 

Νέα έντυπα και νέες θέσεις εργασίες άνοιξαν και μάλλον θα συνεχίζουν να ανοίγονται με μόνο στόχο την πρόκληση σύγχυσης και εσφαλμένων εντυπώσεων σχετικά με την πολυμμεταλλευτική επένδυση και δραστηριότητα, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη ΒΑ Χαλκιδική. Όλα τα άλλα προβλήματα που απασχολουν τον τόπο, ευτυχώς... βρίσκουν λύση!

Τελικά αυτή η επένδυση δημιουργεί ανάπτυξη σε πολλούς κλάδους, όπως αυτός της δημοσιογραφίας. Ευχή μας οι δημοσιογράφοι να τα βρούν μεταξύ τους και να μοιράσουν δίκαια όλη την πίτα, που τους προσφέρεται... 

Είναι ντροπή, το ίδιο κείμενο να αναδημοσιεύεται σε 4 εφημερίδες. Είναι μικρότερη ντροπή βέβαια από το να μην ψάχνουν αυτά που τους διαδίδουν οι "πηγές ενημέρωσης", να τα καταπίνουν αμάσητα και μετά να τα σερβίρουν στη δημοσιότητα προς κατανάλωση.

Τι είδους... ανακύκλωση είναι αυτή; Οικολογική...;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καθρέπτη, καθρεπτάκι μου ποια είναι η ομορφότερη;

ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ

Mirror Mirror

http://www.youtube.com/watch?v=JtDkmsrQI_E

Για τα "κυανιτικός" διεστραμμένα στρουμφάκια αλλά και τους Γραμματείς, τελώνες και Φαρισαίους που τα ανέχονται

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Κύριε Ρίμπα είστε μακράν ο καλύτερος σχολιαστής. Δε χρειάζεται να ρωτήσετε τον καθρέφτη σας.Το σωστό να λέγεται.

Ανώνυμος είπε...

Πολλή μούγγα στη στρούγγα έπεσε.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ στο foul !!!