Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΥΜΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥ ΕΠΕΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΑΛΗ


Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, όταν μετέβη στην Αμφιάλη, θέλοντας να λάβει μέρος στην αντιφασιστική διαδήλωση για την καταδίκη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτη. 
Μόλις βγήκε από το αυτοκίνητό του, ομάδα περίπου 20 ατόμων προπηλάκισαν τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Εξαγριωμένοι πολίτες, η ταυτότητα των οποίων δεν έχει εξακριβωθεί, επιτέθηκαν φραστικά κατά του κ. Καμμένου με σκαιούς χαρακτηρισμούς και χειροδίκησαν εναντίον του. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε και προβάλεται και από το protothema.gr ο κ. Καμμένος φαίνεται να τρέχει προσπαθώντας να ξεφύγει από την οργή των προσώπων που τον καταδιώκουν.

Μάλιστα, τόσο ο κ. Καμμένος, όσο και άτομα της προσωπικής του φρουράς, προπηλακίστηκαν στην προσπάθειά τους να απομακρυνθούν από τον τόπο της αντιφασιστικής συγκέντρωσης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έκανε μα....α η εταιρεία. Επρεπε να του στείλει επι τόπου κάποιον άνθρωπο να τον χτυπήσει φιλικά στην πλάτη και να του δώσει λουλούδια και ευχές για ταχεία ανάρωση από το 'πολιτικό λυντάρισμα" που τον βρήκε.
Αντι να το κάνει αυτό άφησε τον Πάνο να πιστεύει ότι τα μπουνίδια και τις κλωτσιές του τις έδωσαν οι μπράβοι της Ελληνικός Χρυσός, που τα έκαναν πλακάκια με τους μπαχαλάκηδες στο Κερατσίνι. Πριν φτάσει στο Κερατσίνι ήδη τις είχε μαζέψει από Πορτοσάλτε, Καψή και την Ποπάρα!
Βαρύ τακούνι η Ποπάρα και βαρύ χέρι αυτός ο Προτοσάλτε
μουαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα