Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: "ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΩ"

Ο κ. Καμμένος συνεχίζει να εκτίθεται... απτόητος στον ήλιο της παραπληροφόρησης και της κακής ενημέρωσης, που είτε του δίνεται είτε την παίρνει από μόνος του για τα ζητήματα που αφορούν τη μεταλλευτική δραστηριότητα και την οποία συνειδητά ή ασυνείδητα μπερδεύει με τη φυσική παρουσία αρσενικού στα μεταλλοφόρα πετρώματα της ΒΑ Χαλκιδικής και το ζήτημα που ανέκυψε με το νερό του Νεοχωρίου.

Ο πρόεδρος των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" αντιδρώντας στην εισαγγελική παρέμβαση που προκάλεσαν οι δηλώσεις του περί λιντσαρίσματος του δημάρχου Αριστοτέλη Χρ. Πάχτα εξέδωσε μια ανακοίνωση, η οποία δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται στη σωστή ενημέρωση που οφείλει να έχει πρόεδρος ενός κοινοβουλευτικού κόμματος επί ενός θέματος για το οποίο τοποθετείται δημόσια με τόση... αυτοπεποίθηση.

Στο κομμάτι που αφορά τις... Σκουριές, μας θυμίζει περισσότερο σύνθεση 3 ή 4 αντιμεταλλευτικών τιτιβισμάτων που βλέπει κανείς καθημερινά στο twitter, καθώς το συνολικό μήνυμα που θέλει να περάσει πόρρω απέχει από την πραγματικότητα.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε τα εξής: 

«Μόλις παρέμβει ο εισαγγελέας για το δηλητήριο που πότιζαν τα παιδιά στις Σκουριές και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, μόλις παρέμβει ο εισαγγελέας για το δηλητήριο στα φρούτα, στα λαχανικά και σε όλη τη διατροφική αλυσίδα, για το έγκλημα που έχει συντελεστεί σε όλη την περιοχή, δεν χρειάζεται να παρέμβει για μένα, παραδίδομαι μόνος μου. Το ΠΑΣΟΚ, στα πλαίσια της συνεργασίας του με τη Νέα Δημοκρατία και τους εργολάβους που τους στηρίζουν, αίρει τη διαγραφή Πάχτα. Οι κάτοικοι της Χαλκιδικής, κατά τη συγκυβέρνηση, μπορούν να συνεχίζουν να πίνουν αρσενικό για να μη θιχθούν τα συμφέροντα της κομπίνας της εξόρυξης χρυσού. Η ψήφος εμπιστοσύνης που έδωσε ο κ. Βενιζέλος στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΕΝ κ. Βορίδη για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση Παπαδήμου τον ταυτίζει με την Χρυσή Αυγή».

Πέραν όλων των κακών πληροφοριών, που 'χει υιοθετήσει ο κ. Καμμένος, με τις δηλώσεις του θύμισε σε αναγνώστες του blog και αυτοί σε μας μια περίπου παρόμοια δήλωση και πολύ χειρότερης ως προς το περιεχόμενο της, που είχε κάνει ο ιδρυτής του "παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων" στις αρχές του περασμένου Απρίλη σε τηλεοπτικό κανάλι των Τρικάλων.

Σε εκείνη τη δήλωση του ο Mr. antigold είχε χαρακτηρίσει "δυστυχία το ότι ζει ο Πάχτας" (η επίμαχη δήλωση είναι στο 7¨20").


Πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του αδειάζει τον κ. Καμμένο, ενώ σε σχόλιο του στο facebook o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος κατηγόρησε για ακραίο λαϊκισμό τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ:

"Δεν πρέπει να μπορεί να κυκλοφορήσει ο Πάχτας στο δρόμο, λιντσάρετέ τον. Και αφού τον λιντσάρετε, ελάτε ν' ανάψετε ένα κεράκι, στο εικονοστάσι της Βουλής, για να σώσετε τη ψυχή σας"

[Απόσπασμα από το νέο βιβλίο του Πάνου Καμμένου "Πιο Λαϊκιστής Πεθαίνω"]