Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΕΔΕ: "ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ" - ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΥΣ: "ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Η... ΕΤΑΙΡΕΙΑ"


Απαράδεκτη και πρωτοφανή για τα πολιτικά δεδομένα χαρακτηρίζει η ΚΕΔΕ την προτροπή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμένου για λιντσάρισμα του δημάρχου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα.


Σύμφωνα με όσα τονίζει η ΚΕΔΕ η προτροπή αυτή έρχεται σε συνέχεια των επιθέσεων που δέχεται τελευταία ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι άνθρωποί της ενώ υπογραμμίζει πως τέτοιου είδους νοοτροπίες και συμπεριφορές είναι ακραίες και επικίνδυνες, καλλιεργούν και υποθάλπουν τη βία και οδηγούν την κοινωνία στη λογική της ζούγκλας.


«Είναι αδιανόητο αρχηγός ενός κοινοβουλευτικού κόμματος να προτρέπει τους πολίτες σε πρακτικές, που αμφισβητούν το δημοκρατικό μας πολίτευμα, για το οποίο ο ίδιος ο κ. Καμένος είναι ταγμένος να υπερασπίζεται και να υπηρετεί», καταλήγει.

Σε βίντεο που έφεραν στη δημοσιότητα οι "Εργολήπτες Χαλκιδικής" και στο οποίο συνομιλούν εκπρόσωποι των σωματείων εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας με τον κ. Καμμένο, ο πρόεδρος των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" ομολογεί ξεκάθαρα, πως το... πρόβλημα του δεν είναι τα μεταλλεία, ή οι εργαζόμενοι,  αλλά η... εταιρεία!!! 

Όπως θα δείτε θυμίζει πάρα πολύ τον ιδρυτή του "παρατηρητηρίου..." στο λόγο και τα επιχειρήματα, που απευθύνει προς τους εργαζόμενους. 

Το μοναδικό... μειονέκτημα του κ. Καμμένου σε σχέση με το Mr. antigold είναι ότι λόγω του ότι το ζήτημα της μεταλλείας είναι τεχνικό και εξειδικευμένο, δεν έχει μάθει καλά τις ορολογίες και σε κάποια σημεία δείχνει να "κολλάει". Ήσσονος σημασίας μπροστά στις... αλήθειες, που είπε ο κ. Καμμένος.