Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΧΡ. ΠΑΧΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ


*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Μήνυση κατά του δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής και πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Σημίτη, Χρήστου Πάχτα, κατέθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητών Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.



Η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε ενώπιον της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κοτζαμάνη και αφορά πράξεις και παραλείψεις του κ. Πάχτα, στελεχών της «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» καθώς επίσης και τυχόν υπευθύνων ατόμων που θα εντοπίσει η ανάκριση για αυτεπαγγέλτως διωκόμενα εγκλήματα.



Η υπόθεση αφορά, τη μεγάλη συγκέντρωση απαγορευτικών ποσοστήτων του επικίνδυνου για τη δημόσια υγεία στοιχείου αρσενικού και την απόκρυψή του για μεγάλο χρονικό διάστημα της συγκέντρωσής του στο νερό της περιοχής.



Ο κ. Καμμένος προσκόμισε πλήθος στοιχείων μεταξύ των οποίων και το τεύχος 23 του HOT DOC , δημοσιεύματα του οποίου αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του κ. Καμμένου. Μάλιστα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναμένεται να καλέσει και σχετικούς μάρτυρες προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση.

Αναδημοσίευση από www.koutipandoras.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Ο κ. Καμμένος παρέλειψε να μηνύσει το... έδαφος της ΒΑ Χαλκιδικής για την παρουσία αρσενικού στη σύσταση του, όπως επίσης και το.. ΚΕΠΑΜΑΧ που του πήρε περίπου 3 εβδομάδες για να ολοκληρώσει τις μετρήσεις του, ενώ παρέλειψε "εγκληματικά" να ενημερώσει πρώτα απ όλους τόσο το συντονιστικό, όσο και το "παρατηρητήριο..."για τα ευρήματα του.

Αν δεν καταθέσει μηνύσεις σε βάρος τους, τουλάχιστον να ζητήσει να κληθούν σα... μάρτυρες. Και τα... δύο. Το... έδαφος όπως και δήποτε. Η μαρτυρία του θα' ναι καθοριστική για την έκβαση της μήνυσης του. 

Αν έχει έστω και λίγο αρσενικό στη σύσταση του..., θα μιλήσει!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαμένος είναι έτσι και αλλιώς Κάνει μήνυση εναντίον όποιου, ίσως, είναι υπεύθυνος Αν χάσει θα επικαλεστεί βουλευτική ασυλία.
Να δικαστεί ο Καμένος αμέσως για αυτά που είπε. Και η ποινή να είναι αυστηρή. Προς παραδειγματισμό.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ (ΨΕ)ΚΑ(Σ)ΜΕΝΟ;

ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ...