Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Η... ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ... ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ ΤΩΝ SOSούδων Σ' ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

Μετά την πρόσφατη ανάρτηση που κάναμε για την συστηματική επιχείρηση διασποράς του "θανάτου" και του "καρκίνου", που κάνουν οι αντίχρυσοι σε πάσης μορφής τοποθετήσεις και συνθήματα τους σε δρόμους και μέσα ηλεκτρονικής δικτύωσης, μάθαμε λεπτομέρειες για ένα πολύ άσχημο περιστατικό, που συνέβη πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη.

"Πρωταγωνιστές" σ' αυτό το περιστατικό ήταν μια ομάδα 7 SOSούδων (άντρες και γυναίκες) και μια νεαρή κοπέλα, στην οποία επιτέθηκαν φραστικά με τη γνωστή τους ευχή "Να πάθεις καρκίνο", επειδή αυτή η νεαρή κοπέλα διένειμε το ενημερωτικό περιοδικό που εκδίδει η εταιρεία "Ελληνικός Χρυσός" με τίτλο "Μεταλλευτικά Νέα".

Το συμβάν αυτό έλαβε χώρα την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου γύρω στις 7 το απόγευμα έξω από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το πιο δυσάρεστο στην όλη ιστορία δεν είναι μόνο ο ολοκληρωτισμός που επέδειξε με τη συμπεριφορά της αυτή η ομάδα αντίχρυσων, αλλά το γεγονός ότι έξυσε και ενεργοποίησε μια πολύ μεγάλη πληγή και στεναχώρια που κουβαλούσε η νεαρή  εργαζόμενη σε διαφημιστική εταιρεία. Η μητέρα της είναι καρκινοπαθής...

Σίγουρα αυτή την τραγική πτυχή δεν τη γνώριζαν οι SOSούδες όταν έκριναν σκόπιμο να δείξουν με αυτό τον απάνθρωπο τρόπο την εμπάθεια τους στο αντικείμενο εργασίας που είχε αναλάβει η νεαρή κοπέλα, ωστόσο πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν ότι κανένας άνθρωπος δεν είναι υποχρεωμένος να υφίσταται το περίσσευμα του δηλητηρίου που έχει φωλιάσει μέσα στην ψυχή τους.

Γιατί αυτή η κοπέλα να πληγωθεί τόσο πολύ χωρίς να έχει πειράξει κανένας απ' αυτούς; Γιατί πρέπει αυτοί οι "αγωνιστές" μετατρέπονται τόσο εύκολα σε κυνηγούς και διώκτες ανθρώπων και εργαζομένων; 

Είναι πολλά τα γιατί... Ακόμη περισσότερα όμως τα δεν πρέπει. Και όσοι απ' αυτούς έχουν μέσα τους λίγη ανθρωπιά και αξιοπρέπεια δεν θα πρέπει ξανά τέτοιας μορφής ακτιβισμοί ούτε σαν σκέψη να περάσουν από το μυαλό τους. 

Εκτός απ' αυτούς κυκλοφορούν και άλλοι άνθρωποι με μεγαλύτερες ευαισθησίες και προβλήματα απ' εκείνους. Ας είναι τουλάχιστον λίγο... προνοητικοί, αν δεν μπορούν να δείχνουν σεβασμό και αυτοσυγκράτηση.

Τέλος, ευχόμαστε κανείς τους και ποτέ να μην νοσήσει απ' αυτό που "εύχονται" με τόση... ανεμελιά και.. ευκολία για τους άλλους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και η πλάκα είναι ότι αυτή η κοπέλα σίγουρα δε θα είχε καμία σχέση με την εταιρεία καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι αυτά τα αναλαμβάνουν διαφημιστικές εταιρείες χρησιμοποιώντας τα δικά τους άτομα και τα οποία σίγουρα θα πληρώνονται με "εξωφρενικούς" μισθούς δουλεύοντας μέρα-νύχτα.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αυτα τα άτομα συμπεριφέρονται λες και τους έχει γίνει λοβοτομή. Το κεφάλι τους είναι ακατοίκητο πλέον.