Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ 2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΝΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ

Πληροφορούμαστε πως αυτή τη στιγμή κτυπούν καμπάνες, κόρνες αυτοκινήτων και πέφτουν πυροβολισμοί στην Ιερισσό. Αυτή τη φορά από χαρά.

Η αιτία των καμπανοκρουσιών, των κορναρισμάτων και των πυροβολισμών οφείλεται στην απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για αποφυλάκιση των δυο (2) εκ των τεσσάρων συνολικά (4) προφυλακισθέντων, που κατηγορούνται για την εμπλοκή τους στην καταδρομική έφοδο των Σκουριών.

Προς αποφυγή παρερμηνειών και της γνωστής σπέκουλας, που είθισται να διαχέει ο αντιμεταλλευτικός προπαγανδιστικός μηχανισμός προς επικοινωνιακή κατανάλωση, η αποφυλάκιση τους δε συνιστά ούτε αθώωση και ούτε ότι θα αποφύγουν να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Από την άλλη όμως, ορθά αποφυλακίζονται από τη στιγμή που έτσι κρίνει η δικαιοσύνη μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης και της οποία ο πέλεκυς πρέπει να πέσει σ' εκείνους που μέσα από την ακροαματική διαδικασία αποδειχθεί, ότι είναι οι βασικοί υπαίτιοι της πρόκλησης και της τέλεσης των πρωτόγνωρων γεγονότων βίας και εγκληματικότητας, που βίωσε η ΒΑ Χαλκιδική τους τελευταίους 18 μήνες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που η δικαιοσύνη τους άφησε ελεύθερους δεν υπάρχει διαπλοκή;
Δεν είνα πουλημένη η δικαιοσύνη;
Οχι τώρα η δικαιοσύνη είναι τυφλή και απέδωσε δίκαιοσύνη.
Εγω αυτό που βλέπω είναι οτι ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ο ορισμός της διαπλοκής σε όλα τα συστήματα εξουσίας.
Ο Τολούκος που έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της βίας και της τρομοκρατίας δεν είναι μόνο ελεύθερος ένα χρόνο μετά το μανιφέστο του, αλλά βγαίνει στα κανάλια έχοντας την προστασία τόσο των πολιτικών, όσο και των δημοσιογράφων και των δικαστικών.
Εδώ βγήκε για συνέντευξη στο Μπαξεβάνη το σημαιοφόρο του σκανδάλου για το Βατοπαίδι και δεν του έκανε μια ερώτηση για το πως γίνεται πίσω από κάθε λαμογια και π....α στη Χαλκιδική να είναι από πίσω και από μπροστά αυτός. Ξεχασε ότι ήταν βασικός μάρτυρας υπεράσπισης του Εφραιμ.
Σε ποια χώρα που εφαρμόζεται ο νόμος και το σύνταγμα θα μπορούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος ένας γραφικός τύπος που καλεί κοινωνίες να προβούν σε πράξεις βίας γράφοντας τους νόμους και τις αποφάσεις των δικαστηρίων;
Όλα αυτά δεν είναι τυχαία και καλά θα κάνουν δικαστικοί, πολιτικοί και δημοσιογράφοι να σοβαρευτούν γιατι την πόρτα του τρελοκομείου δεν την έχουν δει ακόμη ανοιχτή.

Ανώνυμος είπε...

τι να πει κανεις.δικαιοσινη σου λεει μετα.ο υθικος αυτουργος να ειναι εξω ,οι τρομοκρατες να αποφιλακιζοντε. πως να κικλοφορησεις μετα σε αυτη την κοινωνια. ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

@14 Οκτωβρίου 2013 - 5:45 μ.μ

ΚΑΚΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕΝΕΙΣ ΙΕΡΙΣΣΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ.