Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ...! ΤΟΝ ΕΦΕΤΗ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΖΗΤΗΣΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ!

Άραγε, ποιός λόγος να υπαγορεύει τη... γραμμή: "Δε... θυμάμαι το τι έγινε στις Σκουριές;"
Τελικά, μάλλον... βιάστηκε το ιστολόγιο alterthess να χαρακτηρίσει την τοποθέτηση ειδικού εφέτη ανακριτή για την ποινική διερεύνηση της καταδρομικής επίθεσης στο εργοτάξιο των Σκουριών, ως "μια επικίνδυνη πολιτική αναβάθμιση και απόπειρα συμψηφισμού δυο ασύμμετρων υποθέσεων". (Δείτε εδώ)

Όπως αποδείχθηκε την τοποθέτηση ειδικού εφέτη ανακριτή ζήτησε με αίτημα του ο κ. Ιωάννης Κανελλόπουλος, συνήγορος υπεράσπισης του ιδρυτή του "παρατηρητήριου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων" και ακόμη 3 κατηγορουμένων.

Το αποσαφήνισε ο κ. Κανελλόπουλος με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο blog vasilinos. (Δείτε εδώ)

Και ενώ ο δικηγόρος του έδινε έναν αγώνα δρόμου για να εξηγήσει τους λόγους που προέκριναν αυτή τη νομική ενέργεια στους κύκλους των πολέμιων της μεταλλευτικής, ο ιδρυτής του antigoldgreece παραχωρούσε συνέντευξη στο Ρ/Σ "Παρατηρητής" στην Κομοτηνή σε αρκετά πιο σοβαρό ύφος σε σχέση με εκείνο που είχε, όταν μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Κόκκινο 105,5" την περασμένη εβδομάδα. (Ακούστε την εδώ)

Βέβαια και πάλι... ξέχασε να αναφερθεί στα πάμπολλα περιστατικά βίας που σημειώθηκαν στη ΒΑ Χαλκιδική του τελευταίους 18 μήνες σε βάρος της μεταλλευτικής κοινότητας, ενώ... θυμήθηκε να πει πως οι δικαστικές εξελίξεις που τον αφορούν εντάσσονται στο πλαίσιο της πολιτικής δίωξης του "ειρηνικού"... κινήματος, που έχει τεθεί επικεφαλής.
 
Όχι, πως τον βοήθησαν να τα θυμηθεί οι δημοσιογράφοι που του έπαιρναν τη συνέντευξη. Ακούστε την εδώ. Θυμίζει πολύ έντονα τις αποστειρωμένες ημερίδες... ενημέρωσης, που κατά καιρούς έχουν διοργανωθεί, χωρίς ΠΟΤΕ να υπάρχει η παρουσία της άλλης άποψης, εκτός απ' αυτήν της καταστροφολογικής θεωρίας..., όπου οι συντονιστές που επιλέγονται πρωτοστατούν στον... αγώνα! Καταλάβατε...;;;;

3 σχόλια:

Miss Tulka είπε...

Θα μπορούσατε παρακαλώ να μας πείτε την πηγή από την πρώτη φωτογραφία;

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στην Miss Tulka

Βεβαίως.H πηγή της πρώτης φωτογραφίας είναι από βίντεο που τραβήχτηκε τη νύχτα της καταδρομικής εφόδου στο εργοτάξιο των Σκουριών. Υπάρχει αναρτημένο στο youtube.

Προς το τι το τόσο καθυστερημένο ενδιαφέρον;

Ανώνυμος είπε...

Η Miss Tulka είναι πλήρως ενημερωμένη για το θέμα. Ακόμη ψάχνει να βρει την παραλία των Σκουριών.

Miss Tulka, αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις πώς οι αγωνιστές έδιωξαν τα παιδιά των μεταλλωρύχων από το γυμνάσιο της Ιερισσού ... Συμβαίνουν τέτοια πράγματα στον 21ο αιώνα; Και όμως συμβαίνουν.