Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ


Ο μεταλλωρύχος - αγροκτηνοτρόφος κ. Νίκος Γαλάνης σχολιάζει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο τις... πολιτικές κινήσεις της ομάδας των φανατικών πολέμιων της μεταλλευτικής του δήμου μας, που αφού πρώτα... έλυσαν τους γρίφους που οι ίδιοι δημιούργησαν, τώρα θυμήθηκαν ότι υπάρχουν άλλα προβλήματα πιο σοβαρά από το... πρόβλημα που έχουν οι ίδιοι με τη μεταλλευτική.

 Και θέλουν αυτά τα προβλήματα να τα λύσουν, με αιχμή του δόρατος την... εμπειρία και την... τεχνογνωσία που απέκτησαν μέσω της επίλυσης των προσωπικών επινοήσεων τους, που έχουν σαν στόχο την ποινικοποίηση της μεταλλευτικής δραστηριότητας. Ακολουθεί το σχόλιο του κ. Γαλάνη.

Στην προσπάθειά και την …απόγνωσή  της, η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στη μεταλλουργία Χρυσού, αποφάσισε τώρα να εκμεταλλευτεί τις Δημοτικές εκλογές.



Δηλαδή αφού τα βρήκαν σκούρα με την παραπληροφόρηση, αποφάσισαν να διεκδικήσουν το Δήμο Αριστοτέλη. Με άλλα λόγια, Να φτιάξουν μια Δημοτική Αρχή με ένα προγραμματικό στόχο: να δημιουργεί προβλήματα μέχρι η εταιρεία να τα μαζέψει και να φύγει.



Απορώ για ποια βιώσιμη ανάπτυξη μιλάτε:



Αν αγαπούσατε τον τόπο δε θα προσπαθούσατε να ματαιώσετε την μεγαλύτερη επένδυση της Ελλάδας.



Αν ενδιαφέρεστε για την εργασία, δεν θα προσπαθούσατε να κλείσετε το Μεταλλείο οδηγώντας χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία και την ανασφάλεια.



Και ο μόνος τρόπος να βοηθήσει ο Δήμος την παιδεία και την υγεία είναι τα αντισταθμιστικά οφέλη της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός που φτάνουν τα 8 εκ. Ευρώ το χρόνο. (Δηλαδή θα μπορούσε ο Δήμος να προσλάβει γιατρούς και να βοηθούν δωρεάν όλους τους ανασφάλιστους κατοίκους της περιοχής).



Και όλοι αυτοί οι Καθηγητές (Μηχανικής Τροφίμων, Εδαφολογίας, Υδραυλικής κτλ) που ήρθαν στην Αρναία να μας κάνουν διαφώτιση, πόσες θέσεις εργασίας θ’ ανοίξουν με τις προτάσεις τους και με τι λεφτά;



Και τελικά για ποια αυτοδιοίκηση εργάζεστε να κερδίσει το χαμένο έδαφος όταν βάζετε σαν προϋπόθεση για διάλογο με τους μεταλλωρύχους την ματαίωση της μεταλλουργίας (δηλαδή και της δουλειάς τους) ενώ γνωρίζετε πως δεν πρόκειται να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα ούτε στον τουρισμό, ούτε στη γεωργία και την κτηνοτροφία;



Περιμένω με αγωνία την απάντησή σας….





Ευχαριστώ



Νίκος Γαλάνης



Αγροτοκτηνοτρόφος, Μεταλλωρύχος 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε γαλάνη θα μας τρελάνεις εσύ..!!
εφόσον δεν ήσουν στην εκδήλωση πως ξέρεις τι είπαν οι Καθηγητές Μηχανικής Τροφίμων, Εδαφολογίας, Υδραυλικής κλπ.????
δίχως να τους έχεις ακούσει πως κρίνεις και βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα???
μην μου πεις πως παραβρέθηκες μόνο, γιατί θα σε κάνω ξεφτίλα.
με γνωρίζεις και σε γνωρίζω κι εγώ τουλάχιστον παραβρέθηκα στην εκδήλωση. Αν μου πεις πως έτυχε να μην συναντηθούμε να ξέρεις ότι υπάρχουν και φωτογραφίες απο τους παρεβρισκομένους.
οπότε αυτά που ισχυρίζεσαι πιο πάνω είναι σαχλές αοριστολογίες και συμπεράσματα σου εκ του μακρόθεν.
Γράφεις αυτά που σου υπαγόρευσαν οι άνθρωποι της εταιρείας και μ αυτό τον τρόπο αποδεικνύεις πως δεν είσαι γνωστής του αντικειμένου.
Άστο να πάει στο διάολο....
σταμάτα να γράφεις αυτές τις σαχλαμάρες γιατί πια έχεις πέσει πολύ στα μάτια ακόμη και των μεταλλωρύχων απ ότι μαθαίνω...!!!


ΑΣΤΕΡΙΞ