Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε.


*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Η «Ελληνικός Χρυσός» συμμορφώθηκε με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και κατέβαλε το σύνολο της οφειλής της ύψους 21,6 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανομένων των αντίστοιχων τόκων.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Η επίσημη κοινοποίηση της οφειλής προς την Ελληνικός Χρυσός έγινε στις 25 Απριλίου 2012. 

Η εταιρεία μας ανταποκρίθηκε άμεσα με κατάθεση εγγυητικής επιστολής και τμηματική καταβολή της οφειλής, η οποία ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2013. 

Παράλληλα ανακτήθηκε η κατατεθείσα εγγυητική επιστολή. Το ύψος της οφειλής αφορούσε 21,6 εκ. Ευρώ συμπεριλαμβανομένων των αντίστοιχων τόκων.

Η εν λόγω οφειλή τελεί υπό την αίρεση της αναμενόμενης απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, στο οποίο έχει προσφύγει η εταιρεία."

Αναδημοσίευση από www.voria.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Το 1ο ερώτημα είναι τι συνέβει ή ποιός ευθύνεται και το Ευρωπαϊκό δικαστήριο δε γνωρίζει αυτή την εξέλιξη που αφορά την αποπληρωμή της οφειλής;

Το 2ο ερώτημα εχει να κάνει με κάτι ποιο... ταπεινό. Αυτοί οι έρημοι οι δημοσιογράφοι που έχουν αποκτήσει... εξιδίκευση με τη μεταλλευτική επένδυση της ΒΑ Χαλκιδικής, πως και δεν το πήραν είδηση ότι αυτό το θέμα έκλεισε πριν από 6 μήνες;

Καλή δημοσιογραφία δεν είναι μόνο να δημοσιεύεις διαρροές, φήμες και τιτιβίσματα που αφορούν τη μεταλλευτική επένδυση της ΒΑ Χαλκιδικής, αλλά το να ελέγχεις το αν ισχύουν. Όλα αυτά στην προκειμένη περίπτωση έχουν πάει περίπατο. Το δόγμα που επικρατεί είναι "βουρ στον πατσά" και ας είναι και χοντροκομμένος!

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει ακόμη ένα ερώτημα πολίτες...
Το κράτος αυτό που δεν προστατεύει ούτε τον εαυτό του και βάζει στην μέγγενη όλους τους Έλληνες με τις φορολογίες θα επαναδιαπραγματευτεί με την el dorado και τον Μπόμπολα την τιμή πώλησης, σύμφωνα με την τιμή που εκτίμησε η Ευρώπη για την πώληση των μεταλλείων ή θα το αφήσει να περάσει έτσι καλύπτοντας τους Καναδούς και τον Μπόμπολα???


ΑΣΤΕΡΙΞ

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Γιατί βρε Αστεριξ ανησυχείς τόσο πολύ; Αν δε το κάνει το Ελληνικό Κράτος θα το κάνει η Μέρκελ. Μην αγχώνεσαι...

Ανώνυμος είπε...

Η Ελληνικός Χρυσός δίνει εκατομμύρια ευρώ που προστίθενται στο πρωτογενές πλεόνασμα της χώρας και οι επαναστάτες του κ@λ@υ φοροδιαφεύγουν με κάποια εκατομμύρια στις τσέπες τους και όλο το συνάφι γύρω τους.

Αθάνατη Ελλάδα!

Ανώνυμος είπε...

είπες μια τεράστια αληθεια..!!!
επιβεβαιώνεις ότι δεν υπάρχει ελληνικό κράτος και πως τελικά μας κάνουν κουμάντο οι ξένοι όπως η μέρκελ οι καναδοί και όλο το ανθελληνικό σινάφι με τα γνωστά αποτελέσματα...
καταστροφή του τόπου μας με λεηλασίες τύπου σκουριές, μειώσεις μισθών και συντάξεων, φορολογίες, άδικες διώξεις αγωνιστών, και πολλά αλλα που είναι γνωστά σε όλους μας..!!

ΑΣΤΕΡΙΞ