Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: "ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΤ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ"

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα "χωρίς αναισθητικό" για τις δικαστικές συνέπειες που προκάλεσε η προτροπή του σε οπαδούς του κόμματος του περί λιντσαρίσματος του δημάρχου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα. 

Ως γνωστόν, η σχηματισθείσα δικογραφία διαβιβάστηκε στη βουλή της οποία το σώμα θα αποφασίσει αν θα γίνει άρση της ασυλίας του κ. Καμμένου για να δικαστεί για το αδίκημα της προτροπής σε τέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος.

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε και πάλι ότι η συζήτηση του ήταν ιδιωτική και την τράβηξε "κρυφή κάμερα" η οποία άνηκε στη "Δημόσια Τηλεόραση", την οποία όπως λέει είχε πετάξει έξω από την ομιλία του, καθώς επιθυμούσε να υπάρχει από τα λεγόμενα κρατικά κανάλια μόνο η κάμερα της ΕΤ3.

Δηλαδή κατά τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων συνεχίζει να είναι σε ισχύ εκείνο που είχε πει και στην επεισοδιακή συνέντευξη, όπως εξελίχτηκε, που είχε δώσει και στη δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου, ότι δηλαδή "άλλο οι δημόσιες δηλώσεις  σε κάμερα και άλλο όσα συζητούνται κατ' ιδίαν με τους πολίτες"... (Δείτε εδώ)

Ωστόσο, αυτό που προξενεί εξίσου μεγάλη εντύπωση είναι το εξής: Η κουβέντα που είχε με τους κατοίκους και τις μανάδες των Σκουριών, όπως λέει χαρακτηριστικά, έγινε Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου. Γιατί αυτή την προτροπή δεν την είδαμε και δεν την ακούσαμε από το κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης και την πληροφορηθήκαμε πρώτα από αντιμεταλλευτικό blog που την ανάρτησε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου (Δείτε εδώ);

Είναι μια εύλογη απορία, που νομίζουμε αξίζει να απαντηθεί για να καταλάβουμε και εμείς ποιος έκανε τελικά τη ζημιά στον κ. Καμμένο και έδωσε στη δημοσιότητα μια ιδιωτική συζήτηση του, που πήρε τις διαστάσεις που πήρε και τον απειλεί αν και εφόσον γίνει η άρση της ασυλίας του, με ποινή φυλάκισης μέχρι και 3 χρόνια.