Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΧΟΡΗΓΙΑ Ή ΜΙΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΠΑΟΚ?


*Ακολουθεί απορία του blog
"Το ΤΑΠ βόλεϊ του ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία του, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με την « Ελληνικός Χρυσός» ΑΕ. Στην αγωνιστική περίοδο, που το βόλεϊ του ΠΑΟΚ επιχειρεί την μεγάλη υπέρβαση προκειμένου να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη η « Ελληνικός Χρυσός» ΑΕ έρχεται αρωγός της προσπάθειας μας και θερμά την ευχαριστούμε γι΄ αυτή την αρωγή".

Αναδημοσίευση από www.paokweb.gr

ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ BLOG: Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια ενδιαφέρουσα πραγματεία του ομότιμου καθηγητή γεωλογίας κ. Σαράντη Δημητριάδη περί "μιζών και χορηγιών". (Δείτε εδώ)

Ο κ. Δημητριάδης αν τον ερμηνεύουμε σωστά, αφήνει υπονοούμενα για μίζες προς την αστυνομία από την Ελληνικός Χρυσός, επειδή όπως αναφέρθηκε στα "Μεταλλευτικά Νέα" κομμάτι της ανταποδοτικότητας της εταιρείας προς την τοπική κοινωνία πηγαίνει και στην υλικοτεχνική στήριξη των δομών των τοπικών παραρτημάτων της ΕΛ.ΑΣ, που βρίσκονται μέσα στα διοικητικά όρια του δήμου Αριστοτέλη. Αυτό κατά τον κ. Δημητριάδη μάλλον συνιστά την απαρχή ύποπτων και δόλιων καταστάσεων.

Επειδή δεν έχουμε το βάθος σκέψης και ανάλυσης του κ. Δημητριάδη, μπορεί να μας εξηγήσει ο ίδιος η κάποιος άλλος συναντιλήπτορας του, το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ τι ανακοίνωσε σήμερα; 

Τη λήψη χορηγίας ή τη λήψη μίζας από την Ελληνικός Χρυσός; 

Μπορεί κάποιος πολέμιος της μεταλλευτικής να μας εξηγήσει τι σημαίνει ή τι σηματοδοτεί αυτή η ανακοίνωση από την πλευρά του ΠΑΟΚ; 





5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί χορηγία μιλάτε?Χορηγός είναι καποιος που εκπροσωπεί κάποιο προιον και θέλει να το διαφημίσει με σκοπό να έχει οφέλη από τη χορηγία.Εν προκειμένω μέσω του παοκ στο λαό του.
Αλλα τι ζητάει πραγματικά?Μήπως να πουλήσει στους παοκτσήδες το χρυσο που θα εξωρύξει?Οχι βέβαια.Αυτό που ζητάει, γιατί ξέρει τι ακριβως κάνει, είναι συνέναιση στο έγκλημα.
Πάρτε χρήμα αλλα τουμπεκιαστείτε κιόλας.Ετσι απλά.Αν και δεν περιμένω να το καταλάβεις....

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @9 Οκτωβρίου 2013 - 12:23 π.μ.

Το μισό σχεδόν σχόλιο σου συμφωνεί μ' αυτό που γράφουμε στην ανάρτηση μας, ότι δεν αφορά διαφήμιση προίόντος. Για το υπόλοιπο μισό, που αναφέρεσαι σε εξαγορά τουμπεκίασης, σου συνιστούμε να απευθυνθείς στη διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ για να μάθεις τους όρους της χορηγικής συνεργασίας.

Ανώνυμος είπε...

μια απάντηση και από μένα στον @12:23 Τι θέλεις να μας πείς ρε φίλε ότι το τυροκομείο του Σταθώρη που κάνει διαφήμιση σε ραδιόφωνα της θεσσαλονίκης το κάνει γιατί προσπαθεί να επηρεάσει τη δικαιοσύνη και να της πεί έμμεσα τουμπεκιαστείτε γιατί είμαι ευπόληπτος επιχειρηματίας, δεν έχω καμία σχέση με το έγκλημα στις Σκουριές και γι' αυτό πρέπει να με βγάλετε από τη φυλακή; Για εξήγησε με λίγο το πνεύμα και αυτής της διαφήμισης;

Ανώνυμος είπε...

Για τον 3 41
Αν και κάτι μάλλον δεν πάει καλά με την σύνταξη της ερώτησης, ας πούμε δεν πέρασε απ το μυαλό σου, οτι ο άνθρωπος διφημίζει για να πουλήσει τα προιόντα του?
Προς πολιτες...
Όποιοι και να είναι οι όροι ο σκοπός είναι αυτός .Εξαγορά συνηδείσεων όπως γίνεται και στην τοπική κοινωνία άλλωστε...
Αλλά επειδη το πράγμα σας ξέφυγε πέρα απ τα ορια του Δ.Αριστοτέλη αναγκάζεστε να κάνετε "υπερβάσεις" για να σώσετε την παρτίδα μήπως και προλάβετε το τέλος.Προς μάτην όμως. Ή θέλεις να μου πεις οτι αν δεν έπαιρνε τέτοια έκταση ο αγώνας κατά της "επένδυσης" θα καιγόσουν για χορηγίες στις ομάδες της Θεσσαλονίκης?Δεν είμαστε τόσο αφελεις....Ούτε η εταιρία βέβαια...

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση προς @9 Οκτωβρίου 2013 - 11:37 μ.μ.

Φίλε σχολιαστή αυτά που γράφεις είναι δικά σου θεωρήματα και συμπεράσματα, που ως βάση έχουν την προπαγανδιστική αυθαιρεσία του μορφώματος που υπερασπίζεσαι.

Η κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής γνωρίζει πολύ καλα τι προσφέρει η μεταλλευτική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή.

Αυτή την εικόνα τη γνωρίζουν και οι αθλητικοί και οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Βορείου Ελλάδος, οι οποίοι όπως μαθαίνουμε είναι εκείνοι που κάνουν κρούσεις και ζητούν χρηματική ενίσχυση. Ψιλά γράμματα αυτά για εσάς. Η προπαγάνδα σας να κρατεί καλά και όλα τ' άλλα....

Τέλος πάντων αρκεστείτε με την καλλιέργεια της.. έκτασης του "αγώνα". Δόξα τω θεώ σας τρέφει καλά...