Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ "ΤΟΞΙΚΩΝ" ΥΛΙΚΩΝ ΣΕ... ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ!!!


*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Προκαταρκτική εξέταση για τη διαρροή επικίνδυνου φορτίου μεταλλευμάτων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, σε πλοίο της "Ελληνικός Χρυσός", διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ευάγγελος Μαδεμλής.


Στο πλαίσιο της έρευνας, που ανατέθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, Άννα Καραμόσχογλου, θα διερευνηθεί η τυχόν τέλεση ποινικών αδικημάτων.



Υπενθυμίζεται ότι ξεχωριστή εισαγγελική έρευνα διενεργείται με αφορμή αντίστοιχο περιστατικό διαρροής υλικών από φορτηγό της εταιρείας "Ελληνικός Χρυσός", στο δήμο Βόλβης, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Αναδημοσίευση από directnews.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Όσοι δεν το προσέξατε κατά τον συντάκτη της είδησης που αναδημοσιεύουμε από το directnews, η εισαγγελική παρέμβαση αφορά "διαρροή επικίνδυνων μεταλλευμάτων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης που σημειώθηκε σε πλοίο της Ελληνικός Χρυσός" (!!!!), ενώ ως γνωστόν η νέα... συμπτωματική διαρροή σημειώθηκε σε κοντέινερ που περιείχε μεταλλευτικό συμπύκνωμα κατά τη διαδικασία φόρτωσης σε φορτηγό πλοίο, που οι Συριζαίοι... εμπειρογνώμονες δε διαπίστωσαν ότι ανήκει στην "Ελληνικός Χρυσός".



Αν δεν είναι λάθος εκ παραδρομής, απ' αυτά που συμβαίνουν πολύ συχνά στη ροή και του γραπτού λόγου, αλλά... ασφαλής και... διασταυρωμένη πληροφορία,  τότε να μας επιτρέψει τόσο ο συντάκτης της ανάρτησης, όσο και το ιστολόγιο, με άκρως χιουμοριστική διάθεση να σημειώσουμε, ότι οι ανακρίβειες που γράφονται και λέγονται κατά κόρον εναντίον της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική προς δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων... στην κυριολεξία σέρνουν καράβι!!!

Μετά τα μαργαριτάρια που έχουμε διαβάσει και ακούσει για "κατοίκους", τα "παιδιά" και την "παραλία" των Σκουριών, ήρθε  "το... πλοίο της Ελληνικός Χρυσός" και έδεσε!!!

Με το σκοπούμενο ζήλο που γράφονται απο ορισμένους "ειδήμονες" όλες αυτές οι ανακρίβειες μη θεωρήστε απίθανο να ξυπνήσετε ένα πρωί και να διαβάσετε ή να ακούσετε ότι πλοίο προσάραξε σε... ξέρα των Σκουριών.



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΑΠΑ ΣΤΟΝ ΚΡΙΤΩΝΑ ΤΟ ΦΑΛΑΙΝΟΘΗΡΙΚΟ ΠΟΥ ΜΥΡΙΣΕ Η ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

http://taxalia.blogspot.gr/2013/10/blog-post_4630.html