Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ


Νέος πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις πρωινές προειδοποιήσεις του Αλ. Τσίπρα πως... "Όσοι επενδυτές έρθουν στην Ελλάδα για να κερδοσκοπήσουν, θα βρεθούν υπόλογοι στη Δικαιοσύνη"

"Ο Τσίπρας απειλεί και διώχνει τους επενδυτές, ποντάροντας αποκλειστικά στην καταστροφή της χώρας", ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αννα Ασημακόπουλου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.


Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κάλεσε τον κ. Τσίπρα "Να πει στους πολίτες ποιοι είναι αυτοί που θέλει να εκφράσει και να εκπροσωπήσει στην Ευρώπη... Είναι κόμματα του περιθωρίου που τάσσονται εναντίον του ευρώ και της Ε.Ε.; Είναι κόμματα που δέχονται την επαναστατική βία; Είναι κόμματα, βουλευτές των οποίων έχουν κατηγορηθεί για συμμετοχή σε εξτρεμιστικές οργανώσεις; Είναι κόμματα αμιγώς κομμουνιστικά, μαρξιστικά και τροτσκιστικά;", "Θα βρει επιτέλους ο κ. Τσίπρας το θάρρος να μας 'διαφωτίσει;", αναρωτήθηκε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.


Τι είχε δηλώσει νωρίτερα ο κ. Τσίπρας:



"Όσοι επενδυτές έρθουν στην Ελλάδα για να κερδοσκοπήσουν, θα βρεθούν υπόλογοι στη Δικαιοσύνη".



Προειδοποίηση σε όσους επίδοξους επενδυτές θα έρθουν στην Ελλάδα για να κερδοσκοπήσουν απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος υπογράμμισε ότι όχι μόνο θα χάσουν τα λεφτά τους αλλά θα βρεθούν και υπόλογοι στη Δικαιοσύνη.


Κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εργαζόμενους του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ), ο κ.Τσίπρας προανήγγειλε ότι στη Δικαιοσύνη θα παραπεμφθούν και εκείνοι οι υπουργοί και οι πολιτικοί που θα υπογράψουν αυτές τις αποφάσεις.


Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η τοποθέτηση του κ.Τσίπρα αναφορικά με τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης ενόψει της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.


«Με παρακάλια στη Μέρκελ και στην Λαγκάρντ δεν πρόκειται να αλλάξουν στάση, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχιστεί η εγκληματική προοπτική και να τους δοθούν τα κλειδιά της χώρας με την εκποίηση του δημόσιου πλούτου» είπε ο κ.Τσίπρας, ο οποίος αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να υπάρξουν νέα μέτρα, σημείωσε ότι οι κοινοβουλευτικές ομάδες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που θα τα ψηφίσουν, θα έχουν επιπτώσεις, καθώς δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν στις εκλογικές τους περιφέρειες.

Αναδημοσίευση από www.bankingnews.gr