Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ... UFO HTAN ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΙΣΣΟ?


Στο μικρόκοσμο των πολέμιων της μεταλλευτικής, ότι τους αφορά και εκτός των... ορίων του μικρόκοσμου τους, πρέπει να γίνεται με βάση τους δικούς τους άγραφους νόμους και κανόνες. 

Πολιτεία και δικαιοσύνη πρεπει να υποχωρούν στους... νόμους και τους... κανόνες τους. Αν δεν το κάνουν όπως πρέπει, τότε αναλαμβάνουν δράση οι ίδιοι για να αποδώσουν δικαιοσύνη στους... εαυτούς τους.


Για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμη η δίκη, που αφορά όλα τα κακουργήματα που έγιναν σε Σκουριές και Ιερισσό έχει ήδη ξεκινήσει.... Για την ακρίβεια κοντεύει να ολοκληρωθεί!


Όσοι τυχόν έχετε αγωνία για την τελική έκβαση της καλά θα κάνετε να χαλαρώσετε. Οι πολέμιοι της μεταλλευτικής και οι λαϊκοί δικαστές τους έχουν φροντίσει για το... αίσιο και... δίκαιο αποτέλεσμα της.


Ο κώδικας ποινικής δικονομίας για τις ανάγκες του... έργου που παίζεται, έχει αντικατασταθεί από έναν νεοπαγή νομικό κώδικα των... αγωνιστών, ενώ τη δικαστική έδρα την απαρτίζουν νομικοί τους σύμβουλοι με έφεση στις οικολογικές και μεταφυσικές ανησυχίες... 


Απ’ όσα μαθαίνουμε η ετυμηγορία αυτού του ιδιότυπου δικαστηρίου δε θα αργήσει να δημοσιευτεί επίσημα, ενώ διαρροές από αντιμεταλλευτικά blog μας δίνουν μια πρόγευση της...


  • Η καταδρομική έφοδος στις Σκουριές, το λούσιμο των εργαζομένων με βενζίνη, οι πυροβολισμοί που έπεσαν στον Καρατζά Λάκκο, οι τραυματισμοί αστυνομικών, οι εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα και καταστήματα κατοίκων της Ιερισσού δεν έγιναν ποτέ στην πραγματικότητα. Είναι matrix!!! Είναι όλα μια εικονική πραγματικότητα!!!
  •  Ευθύνη για την εικονική πραγματοποίηση τους έχουν τα αγνώστου ταυτότητας... υποκείμενα και... αντικείμενα που έστειλε η.. σκοτεινή  «Διαγαλαξιακή Ομοσπονδία» στη ΒΑ Χαλκιδική.

  •  Η «Διαγαλαξιακή Ομοσπονδία» συνωμότησε εναντίον των... αγωνιστών των Σκουριών, που αντιδρούν ΜΟΝΟ και ΠΑΝΤΑ σε ειρηνικά πλαίσια στη δημιουργία... επιφανειακής βάσης προσγείωσης και απογείωσης των κοσμοσκαφών της στον Κάκαβο (!!!!) και τους έστησε μια τεράστια πλεκτάνη χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία που έχει στη διάθεση της. 
  • Μπροστινός και υποχθόνιος συνεργάτης της κακούργας «Διαγαλαξιακής Ομοσπονδίας» είναι η Ελληνικός Χρυσός, η οποία είναι μια εταιρεία βιτρίνα, που τάχα μου ασχολείται με μεταλλευτικές δραστηριότητες (κουραφέξαλα)....

  • Οι επιθέσεις που... δήθεν έγιναν, ήταν ψηφιακά ολογράμματα, στα οποία εμφανίζονταν άυλες σκεπτομορφές, που οι διαγαλαξιακοί είχαν κάνει «copy paste» πρωτύτερα την εξωτερική εμφάνιση, τη φωνή και τη σκέψη των υποτιθέμενων δραστών αλλά και όσων έπεσαν «εικονικά» θύματα αυτών των επιθέσεων. 

  • Επειδή όμως η «Διαγαλαξιακή Ομοσπονδία» είναι μοχθηρή και εκδικητική απέναντι στους «αγωνιστές», που δεν επιθυμούν να γίνουν οι Σκουριές βάση, εκείνους τους φόρτωσε με ολική αμνησία για τις... εικονικές πράξεις τους,  ενώ στα δήθεν θύματα τους έκανε «δώρο» τη μνήμη του φόβου και του πόνου... για να διευρυνθεί μ’ αυτό τον τρόπο και το αίσθημα του διχασμού και του μίσους στις τάξεις της τοπικής κοινωνίας.

Το σκεπτικό της καταδικαστικής απόφασης του δικαστηρίου σε ένα μεγάλο μέρος του θα αφορά και το blog της Πρωτοβουλίας Πολιτών του Δήμου Αριστοτέλη. Μια πρόγευση μας έδωσε η... δικαστίνα «Ελεάνα Τρέντ»!



Το έμπειρο μάτι της σε μεταφυσικές κακουργηματικές πράξεις διέκρινε τη... μυστική συνεργασία του blog με τους ψηφιακούς δράστες της Διαγαλαξιακής Ομοσπονδίας. 


  • Εμείς υποτίθεται ήμασταν αυτοί που με τις «κωδικοποιημένες» αναρτήσεις μας δίναμε το γεωγραφικό και βιομετρικό στίγμα για το που και εναντίον ποιών έπρεπε να γίνουν οι επιθέσεις, που οι κακοί γήινοι συνεργάτες των Διαγαλαξιακών αποδίδουν στους... αγωνιστές. 

  • Σύμφωνα με τι ίδιες διαρροές...η απόφαση του δικαστηρίου για να δέθει με αληθοφάνεια η... matrix συνωμοσία, κάναμε αναρτήσεις με φωτογραφίες και στοιχεία που μας έδιναν οι... διαγαλαξιακοί, τα οποία όμως δεν έγιναν ΠΟΤΕ στην πραγματικότητα και γι’αυτό έχουν αγανακτήσει και κάποιοι απο τους φερόμενους κατηγορουμένους.

Θα επανέλθουμε στο θέμα, όταν προκύψουν... νέες και... πιο συγκλονιστικές αποκαλύψεις από το σκεπτικό της ετυμηγορίας των λαϊκών δικαστών...




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι σωστό να αποκαλείτε τους αγωνιστές Ούφο. Είναι αγωνιστές. Κάτι σαν τον Τσε Γκεβάρα.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @18 Οκτωβρίου 2013 - 9:03 μ.μ

Δεν αποκαλούμε ufo τους "αγωνιστές".
Οι "αγωνιστές"... αγωνιστές και τα ούφο... ούφο.

Άλλο πράγμα το ένα άλλο και άλλο πράγμα το άλλο...

Ανώνυμος είπε...

οπως λεμε αλλο να μιλας για τον θεο κ αλλο να μιλας με τον θεο...