Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Φώτο ενδεικτική της... μορφής που έχει πάρει ο "αγώνας"
Η ιστορική επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της άφιξης του "καραβανιού της χαράς" στην Αθήνα. 

Τα μέλη του "καραβανιού..." και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της Χαλκιδικής, όπως ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αριστοτέλη κ. Κώστας Ευθυμίου και ο κ. Λάζαρος Τόσκας συνοδεία της
δημοσιογράφου του συριζέϊκου ιστολογίου alterthess κ. Σταυρούλα Πουλημένη επισκέφτηκαν τα γραφεία της Ελληνικός Χρυσός και επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στο διευθύνοντα σύμβουλο της Ελληνικός Χρυσός κ. Πέτρο Στρατουδάκη και αποχώρησαν.

Αυτή τη στιγμή τα 50 περίπου άτομα που απαρτίζουν το "καραβάνι..." λένε τις γνωστές καταστροφολογικές θεωρίες τους σε συνέντευξη τύπου που παραχωρούν στα γραφεία της ένωσης συντακτών στην Αθήνα.
 
Θα ακολουθήσει νεότερη ανάρτηση.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολίτες πιο ενδεικτική είναι η επιλογή αυτών των κυρίων αρσενικών και θυληκών, που αντί να πάνε μια μέρα στο Στρατώνι, που απέχει 15 χλιόμετρα και να ζητήσουν να μάθουν απο κοντά τα στοιχεία του έργου, μήπως και ξεστραβωθούν, έκαναν 600 χλμ για να πάνε στα διοικητικά γραφεία.
Οι τύποι είναι πλέον εμφανές ότι σπαταλούν δημόσιο χρήμα που τους δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και χτίζουν πολιτικές καριέρες πάνω στις πλάτες μας. Αν έχουν τα έντερα ας έρθουν στα βόρεια χωριά για να κάνουν αγώνα. Θα μαυρίσει η ψυχή τους από τις μούντζες που θα πάρουν.

Ανώνυμος είπε...

Συριζακια τζαμπατζουμπες!

Ανώνυμος είπε...

25 Νοεμβρίου 2013 - 3:10 μ.μ.

μην είσαι και πολύ σίγουρος για τις μούντζες στα επάνω χωριά.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
υπάρχει kinder έκπληξη....!!!!!
Γι αυτό πάρε το αυγουλάκι σου kinder ξετύλιξε το πολύ προσεκτικά και μέχρι τις εκλογές θα σου πεταχτεί και η έκπληξη....
Όσο για το δημόσιο χρήμα που λες θες να κάνουμε μια σύγκριση να δούμε ποιος σπαταλάει περισσότερο??
εμείς ή εσείς μέσω του ΕΣΠΑ????

Ανώνυμος είπε...

Προς @10:04π.μ.
δε μένεις μαδεμοχώρια γι΄αυτό τα λές αυτά. θα κοκκινήσει ο σβέρκος σας από τα χαστούκια στις εκλογές.