Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΩΚΟΜΕΝΟΥ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΤΟ "ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ"

Μεγάλη απογοήτευση και εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις των πολέμιων της μεταλλευτικής. Κατά βάση εκείνων που ταξίδεψαν με το "καραβάνι της χαράς" μέχρι την Αθήνα για να επικοινωνήσουν τον "αγώνα", που όπως λένε, "κρύβουν τα ΜΜΕ"...!

Οι κάτοικοι των Αθηνών, πλην των γνωστών και οικείων συλλογικοτήτων, που εντάσσονται στο χώρο της ραγδαία μεταλλασσόμενης αριστεράς δεν έδειξαν να συγκινούνται από το υψηλό... αγωνιστικό φρόνημα των SOSOύδων.

Νομίζουμε, ότι οι πολέμιοι της μεταλλευτικής δεν πρέπει να απογοητεύονται, καθώς και χρήμα έχουν και υποστήριξη από επαγγελματίες ακτιβιστές που δραστηριοποιούνται τόσο εντός, όσο και εκτός της Ελλάδας αλλά και ουκ ολίγα αντιμεταλλευτικά μέσα ενημέρωσης διαθέτουν.

Όλα τα' χουν και το κυριότερο; Χρόνο ατέλειωτο για τέτοιες δραστηριότητες. Αλίμονο σ' εκείνους που δεν τα έχουν όλα αυτά, αλλά έχουν ένα κάρο υποχρεώσεις να φέρουν εις πέρας για την επιβίωση τους και πάνω από το κεφάλι τους κάποιους που με φανατισμό θέλουν να τους στείλουν στην ανεργία, επειδή "έτσι τους είπανε"...

 Έτσι και αλλιώς έχουμε εισέλθει και επισήμως στην αντιμεταλλευτική περίοδο, επομένως μέχρι την επόμενη άνοιξη μπορούν και πάλι να διοργανώσουν ένα ανάλογο "καραβάνι...", έως ότου αρχίσουν οι καλοκαιρινες δουλειές τους.

Είμαστε σίγουροι, ότι την επόμενη φορά θα είναι καλύτερα οργανωμένοι. Δηλαδή, θα έχουν προετοιμάσει και κάποια συναυλία, καθώς οι ίδιοι το ξέρουν καλύτερα από εμάς ,πως "αγώνας" χωρίς τραγούδι, χορό, σουβλάκι και αλκοόλ δεν είναι ελκυστικός στη μάζα που επιδιώκουν να κατακτήσουν.  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

4 απο τις σοσουδες βρεθηκαν στο νυχτερινο κεντρο που τραγουδαει ο τσαλικης,φορωντας μπλουζες με τα γνωστα συνθηματα...τοσο ο τσαλικης αλλα και ολοι οσοι διασκεδαζαν εκεινη την ωρα δε δωσαν τη παραμικρη σημασια..

Ανώνυμος είπε...

γελουσαν και οι γατες με τη συμμετοχη των συριζοσοσουδων...