Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ = "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ" ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ...!


*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Την μη άρση της βουλευτικής ασυλίας  του κ. Πάνου Καμμένου για τις δηλώσεις του εναντίον του δημάρχου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα – τις οποίες ο εισαγγελέας θεώρησε προτροπή σε λιντσάρισμα – εισηγήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής.



Να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι των δύο κομμάτων, Βαγγέλης Αποστόλου και Σπύρος Χαλβατζής αντίστοιχα, ήταν και οι μόνοι που κράτησαν την συγκεκριμένη στάση καθώς ακόμα και η κυρία Μαρία Κόλλια Τσαρουχά ψήφισε υπέρ συντασσόμενη με το αίτημα του προέδρου των ΑΝΕΛΛ να αρθεί η ασυλία του.



Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην επιτροπή σημείωσε ότι εντάσσει τις δηλώσεις Καμμένου στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαράθεσης και ως εκ τούτου τις θεωρεί πολιτική αποδοκιμασία του κ. Πάχτα και όχι προτροπή σε λιντσάρισμα.

Αναδημοσίευση από www.protothema.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Διευρύνεται ο κατάλογος των συνωνύμων της Ελληνική γλώσσας. Από χθες συνώνυμο του λιντσαρίσματος είναι η "πολιτική αποδοκιμασία"... 

Τελικά, δεν είναι ανεξάντλητη μόνο η Ελληνική γλώσσα σε έννοιες...

Εξίσου ανεξάντλητη είναι και η... πολιτική φαντασία και ορισμένων Ελλήνων βουλευτών. Ας κρατήσουμε στη μνήμη μας τη νέα συνώνυμη ερμηνεία του λιντσαρίσματος... Τουλάχιστον, για όσο το... επιτρέψουν οι τρέχουσες πολιτικές συνθήκες και ανάγκες...

Ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί ότι στο προσεχές μέλλον δε θα προστεθεί και άλλη "ερμηνεία" για το λιντσάρισμα, αυστηρά προσαρμοσμένη στις... ροκ ανάγκες του πολιτικού κόσμου της χώρας?