Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

"SAVE SKOYRIES" BEFORE... SAVE THE PLANET! (Βίντεο)

 Προηγείται η... σωτηρία των "Σκουριών", πριν από τη σωτηρία του... πλανήτη!
Το όνομα Τζόρτζ Κάρλιν ίσως δε λέει και πολλά στο ευρύ Ελληνικό κοινό. Έφυγε από τη ζωή το 2008 και έμεινε στην ιστορία, ως ένας εκ των πιο σημαντικών Αμερικανών κωμικών με εξίσου σημαντικό συγγραφικό έργο.

Το τεράστιο έργο του Τζόρτζ Κάρλιν παραμένει ζωντανό μέσα από πολλά βίντεο που έχουν ανεβεί στο διαδίκτυο από τις αμέτρητες stand - up comedy παραστάσεις που έδωσε. Αυτός ο άνθρωπος είπε πάρα πολλές αλήθειες που κατά καιρούς ενόχλησαν την Αμερικανική καθεστηκυία τάξη. Ανάμεσα της και την ελίτ της... οικολογίας και των εκπροσώπων της που με τη γνωστή έπαρση και αλαζονεία τους θέλουν να σώσουν τον πλανήτη και την ανθρωπότητα από την... καταστροφή.

Στο βίντεο που ακολουθεί έχει τίτλο "Σώστε τον Πλανήτη" ('SAVE THE PLANET') και Ελληνικούς υπότιτλους ο Τζορτζ Κάρλιν καυτηρίασε με σατυρικό τρόπο τα "τσιτάτα" του παγκόσμιου κίνηματος "σωτηρίας".

Σας παραθέτουμε ορισμένες απ' αυτές:

  • "Σώστε τον πλανήτη. Η υπέρτατη αλαζονεία. Εδώ δε νοιαζόμαστε για να σώσουμε τον εαυτό μας. Εδώ δε νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο..."
  • "Έχω βαρεθεί την κ...μέρα της γης, τους φαρισαίους περιβαλλοντολόγους. Φιλελεύθεροι αστοί που νομίζουν ότι το μόνο στραβό στον τόπο τους είναι η έλλειψη αρκετών ποδηλατόδρομων..."
  • "Χ......ν οι περιβαλλοντολόγοι για τον πλανήτη. Ούτε κατά διάνοια τους νοιάζει. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να ζουν σε καθαρό μέρος. Το σπιτάκι τους. Ανησυχούν μήπως μελλοντικά ενοχληθούν προσωπικά..."
  • "Δεν τρέχει τίποτα με τον πλανήτη. Δεν έχει κάτι ο πλανήτης. Ο πλανήτης μια χαρά είναι. Συγκρινόμενος με τους ανθρώπους ο πλανήτης είναι εδώ και 4,5 δις χρόνια. Ο πλανήτης δεν πάει πουθενά. Εμείς την κάνουμε.."

Ανεβάζουμε αυτό το βίντεο για να... συντονιστούμε, έστω εκ των υστέρων, με τη... διαγαλαξιακή ημέρα σωτηρίας των "Σκουριών", των οποίων η... σωτηρία προηγείται από τη σωτηρία του υπόλοιπου πλανήτη!



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια λέμε αγαπητέ ότι ο πλανήτης είναι μια χαρά αλλά οι άνθρωποι την έχουν γαμήσει. Μέχρι και 'δω δεν είσαι ικανός να καταλάβεις το χιούμορ του. Βλέπεις γιατι με τα μεταλλεία οι άνθρωποι την έουν γαμήσει.

Τέλος επειδή εγώ συμφωνώ με τον τύπο και σε πολλά άλλα γιατι δεν βάζεις και τις απόψεις του περι θρησκείας. Αλλά ξέχασα πόσο θρήσκοι είναι όσοι δεν έχουν την διανοητική ικανότητα να είναι υπέρ των μεταλλείων.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @ 9:08 μ.μ.

Αγαπητέ από το λόγο που χρησιμοποιείς φαίνεται ότι έχεις θέμα και με το... γάμο, εκτός από τα μεταλλεία!

ΥΓ. Το σχόλιο σου ανέβηκε γιατί είναι πολύ έξυπνα χιουμοριστικό. Δε δημοσιεύουμε σχόλια με ύβρεις.