Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΒΑΒΕΛ" 03-12-2013 (Βίντεο)

Δείτε σε επανάληψη όλη την εκπομπή "ΒΑΒΕΛ", που προβλήθηκε σε δορυφορική σύνδεση από το Στρατώνι στις 3 Δεκεμβρίου με θέμα τα μεταλλεία της ΒΑ Χαλκιδικής.

Προσκεκλημένοι της εκπομπής ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Πέτρος Στρατουδάκης, ο Γενικός Διευθυντής των "Μεταλλείων Κασσάνδρας" Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος και η υπεύθυνη σε ζητήματα περιβάλλοντος Έμμυ Γαζέα.

Η εκπομπή ήταν ένας τηλεοπτικός "μαραθώνιος", καθώς διήρκεσε περίπου 3 ώρες, με τα στελέχη της εταιρείας να τίθενται στη διάθεση όλων όσων αμφισβητούν τα οφέλη της επένδυσης διατηρώντας επιφυλάξεις και ανησυχίες για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του έργου. Απλοί κάτοικοι της περιοχής άδραξαν την ευκαιρία και συμμετείχαν με τηλεφωνικές ερωτήσεις τους προς τους εκπροσώπους της Ελληνικός Χρυσός.

Όμως τα επιφανή στελέχη της αντιμεταλλευτικής διανόησης απείχαν... διακριτικά από τη διαδικασία. Άλλοι επικαλέστηκαν ως... δικαιολογία, ότι "δεν είχαν να πουν τίποτα με απλούς υπαλλήλους της Ελντοράντο", ενώ κάποιοι άλλοι απέφυγαν να διατυπώσουν ερωτήματα, λέγοντας πως θα προτιμούσαν μια ενώπιος ενωπίω αντιπαράθεση... και όχι μια απλή συμμετοχή με υποβολή ερωτημάτων από τηλεφώνου σε ζωντανή μετάδοση. (Διαβάστε εδώ)

Η εκπομπή έκλεισε με την απορία του παρουσιαστή για το "πού ήταν όλοι αυτοί που υποτίθεται ότι αντιδρούν με σοβαρά επιχειρήματα κατά της μεταλλευτικής επένδυσης;;;".

Απορία ψάλτου βήξ..

Ακολουθεί το βίντεο της εκπομπής

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το βασικό ερώτημα είναι ποιοι είναι οι αντιδρώντες εκτός από τον Τόλη;

Δεν ήθελαν να φανεί ότι οι αντιδρώντες δεν είναι οι κάτοικοι της Χαλκιδικής αλλά ο Σύριζα.