Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ (Βίντεο)

Αεροφωτογραφία από τις Σκουριές
Στο επίσημο ιστολόγιο της Ελληνικός Χρυσός ανέβηκαν 3 βίντεο από τα σημεία που βρίσκονται σε εξέλιξη τα επενδυτικά έργα της εταιρείας και αφορούν τις περιοχές της Ολυμπιάδας, των Σκουριών και του Στρατωνίου.

Πρόκειται για μικρής διάρκειας βίντεο στα οποία η εταιρεία επιχειρεί να εξηγήσει με απλό και κατανοητό τρόπο, την παραγωγική στόχευση και τη φιλοσοφία που διέπει τις κατασκευές και τις παρεμβάσεις της στο μεταλλευτικό δυναμικό της ΒΑ Χαλκιδικής, όπου η εξόρυξη και η επεξεργασία των κοιτασμάτων είναι αλληλένδετες με την προστασία του περιβάλλοντος και των υδάτινων πόρων της περιοχής
Φώτο από τη στοά της Ολυμπιάδας
Κατά την άποψη μας, αυτά τα βίντεο μαζί με την εγκριθείσα ΜΠΕ του επενδυτικού έργου από την πολιτεία και το ΣτΕ συνιστούν ένα επιπρόσθετο ντοκουμέντο υλοποίησης και τήρησης των δεσμεύσεων της Ελληνικός Χρυσός απέναντι στην τοπική κοινωνία.

Μέσα στα βίντεο υπάρχουν δηλώσεις διευθυντικών και επιστημονικών στελεχών της εταιρείας, που μιλούν για τα έργα περιβαλλοντικής αποκατάστασης που έγιναν, γίνονται και θα γίνουν, ούτως ώστε τα προς εκμετάλλευση σημεία να αποδωθούν στην τοπική κοινωνία σε άμεσο χρόνο μετά το πέρας των εργασιών.

Ακολουθούν τα βίντεο.

Το έργο της Ολυμπιάδας

Το έργο των Σκουριών

Το έργο του Μαντέμ Λάκκου


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως ακριβώς το λέτε."Το επιστημονικό προσωπικό,της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ"....Ο νοών νοείτω.

Ανώνυμος είπε...

@11:11
Σ'αυτό το επιστημονικό προσωπικό συγκαταλέγονται κορυφαίοι επιστήμονες της χώρας που αγαπούν την περιοχή, καθώς ζουν εδώ μαζί με τις οικογένειες τους.

Επιστήμονες που ζουν από το μισθό τους. Επιστήμονες που δεν κάνουν σκέψεις να ασχοληθούν με απαίσια και γλοιώδη πολιτικά παιχνίδια για να παραγοντίσουν...