Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΑΣ: "ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ?" (Βίντεο)

Δείτε ένα ακόμη βίντεο με αποσπάσματα από τις λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις που έγιναν στο Στρατώνι στις 4 Δεκεμβρίου για τον εορτασμό της προστάτιδας της μεταλλομάνας γης της ΒΑ Χαλκιδικής και των μεταλλωρύχων Αγίας Βαρβάρας.

Κατά γενική ομολογία ήταν ο καλύτερος εορτασμός που έγινε τα τελευταία χρόνια. Η κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων τελέστηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του γηπέδου μπάσκετ του Στρατωνίου, όπου μεταξύ άλλων βραβεύσεων τιμήθηκαν άνθρωποι, που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της περιοχής.

"ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ?"

Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν και ο πρόεδρος του Άκτωρα κ. Δημήτρης Κούτρας, ο οποίος με αφορμή τη σκανδαλολογία που εκπορεύεται από την πλευρά εκείνων που αντιτίθενται με φανατισμό στη μεταλλευτική επένδυση, θύμισε στους παρευρισκομένους την πρόταση που είχε ο ίδιος καταθέσει πριν από 10 χρόνια στους τότε δημάρχους Σταγείρων - Ακάνθου, Μεγάλης Παναγίας και Αρναίας να γίνουν συμμέτοχοι κατά το ήμισυ στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας. "Μας το αρνήθηκαν, όταν οι ίδιοι οι άνθρωποι τώρα μιλούν για σκάνδαλο και πλούτο." τόνισε με νόημα ο κ. Κούτρας.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Πέτρος Στρατουδάκης, και ο Γενικός Διευθυντής των μεταλλείων Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος.

Ενώ ξεχωριστή τιμητική διάκριση έλαβε και ο δήμαρχος Αριστοτέλης κ. Χρήστος Πάχτας για τη διαρκή συνεισφορά του στο αναπτυξιακό όραμα της περιοχής, που λαμβάνει σάρκα και οστά μέσα σε πολύ δυσμενείς οικονομικές συνθήκες με εθνικά και παγκόσμια χαρακτηριστικά.

Δείτε τα όλα αυτά και πολλά περισσότερα στο πολύ όμορφο βίντεο διάρκειας 13':55'', που ακολουθεί, από μια γιορτή που ξύπνησε όμορφες αναμνήσεις αλλά και έδωσε υποσχέσεις για ένα ακόμη καλύτερο παρών και μέλλον.



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σαφώς και δεν θα απολογηθείτε εσείς για τον Μηταράκη, αλλα γεννιούνται ερωτηματικά για την σχέση σας...
Πάντως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...
Το εγγύς μέλλον θα δείξει...

http://greki-gr.blogspot.gr/2013/12/blog-post_5972.html#more

ΑΣΤΕΡΙΞ

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Αστεριξ στο μόνο που θα συμφωνήσουμε μαζί σου είναι ότι το εγγύς μέλλον θα δείξει...

Ο καθηγητής Τσακαλώτος με 100.000 ευρώ επενδυμένα σε ομόλογα του αγγλικού δημοσίου (!!!!!)και ο έτερος καπαδόκης καθηγητής Σταθάκης με 426.000 ευρώ (!!!!!!!)σε σε επενδυτικούς κολοσσούς επίσης όπως η JP MORGAN, BLACK ROCK και άλλες συναφείς εταιρίες.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

"Ψίχουλα" βέβαια έχουν οι παραπάνω βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με τον κ. Τσουκαλά τον "συνδικαλιστή", που πήρε 1.000.000 "εφάπαξ" από επενδυτικό πρόγραμμα ασφάλισης της ολλανδικής τράπεζας που εργαζόταν.

Αστερίξ, η γραφικότητα και η υποκρισία από τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα απέχουν ελάχιστα..., όπως καταλαβαίνεις.

Διαλέγεις και παίρνεις.

Ανώνυμος είπε...

σαφώς και απέχουν ελάχιστα η γραφικότητα η υποκρισία και η σοβαρότητα..όπως επίσης και η αληθεια απο την λάσπη.....

http://respentza.blogspot.gr/2013/12/blog-post_2394.html#more

είναι επιλήψιμο αυτο το εκατομμύριο???
και αν ναι πες μου το γιατί!!!
για τους άλλους που λες δεν έχω ενημέρωση ακόμη.
Θα πληροφορηθώ και θα σου απαντήσω εν ευθέτω χρόνω...

ΑΣΤΕΡΙΞ