Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

"ΕΜΠΡΟΣ" Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...


*Ακολουθεί σχόλιο του blog
Σε άρθρο της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ στις 7 Δεκέμβρη, με τίτλο «Το Ελληνικό Δημόσιο Πληρώνει Τις Προσλήψεις Της Eldorado Gold» και υπογραφή Ελευθέριος Λογοθέτης γράφτηκε ότι η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός εκπαιδεύει ανέργους με επιδότηση του ελληνικού δημοσίου και εις βάρος των Ελλήνων φορολογούμενων, εισπράττοντας μάλιστα και 8,6 εκατομμύρια ευρώ(!).

Δημοσιογράφε -σκοτεινέ παντογνώστη, αν πράγματι υπάρχεις και το όνομα δεν είναι πλασματικό, αν δεν ξέρεις για το τι γράφεις, ρώτα μας, η άγνοια δεν είναι ντροπή – μέχρι ενός σημείου…Πρώτον, τα προγράμματα επιμόρφωσης για ανέργους χρηματοδοτούνται κυρίως από ευρωπαϊκά κονδύλια, με ελάχιστη συμβολική συμμετοχή της Ελλάδας, οπότε δεν επιβαρύνεται ο Έλληνας φορολογούμενος, όπως ισχυρίζεσαι στο άρθρο σου στο ΕΜΠΡΟΣ…Δεύτερον, ο ίδιος ο διευθυντής της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός έχει δηλώσει ότι δεν υπάρχει ούτε ένας εργαζόμενος ο οποίος να εντάσσεται σε οποιοδήποτε επιδοτούμενο πρόγραμμα, και το ίδιο ακριβώς δηλώνει και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρείας Κ. Γεωργαντζής. Φαντάζομαι θα λένε και ψέματα και οι δύο, ε;Τρίτον, δεν υπάρχει εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός ΑΚΤΩΡ», παρά μόνο στην καλπάζουσα φαντασία σου και στην λαϊκίστικη εφημερίδα σου…Τέλος, για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μην ντρέπεσαι, ρώτα…

Αναδημοσίευση από www.metalleiablog.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Αυτά τα λάθη συμβαίνουν όταν οι δημοσιογράφοι δεν ενημερώνονται από τους μαθητευόμενους "ειδικούς" στην προπαγάνδα... Αν έμπαιναν στον κόπο θα μάθαιναν, ότι το ποσό που εισπράτετται από την εταιρεία γι' αυτά τα άφαντα προγράμματα του ΕΣΠΑ αγγίζει το μυθικό νούμερο των 37 δις ευρώ...!!!! (προ του κινδύνου να μετατραπούν οι Σκουριές σε βάση εκτόξευσης κοσμοσκαφών προς το διάστημα..., το διόρθωσαν...)

Τελικά, η προπαγάνδα γνωρίζει και αυτή με τη σειρά της, την κρίση της... Άκρη δε βγαίνει ούτε μεταξύ τους...