Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΥΒΡΕΙΣ, ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

.... or "anti-mining activists rules"???
Περίπου 20 άτομα χτυπούν και σήμερα την "κάρτα εργασίας" τους στο Χοντρό Δέντρο.

 Πληροφορούμαστε, ότι εκτός από το "αγωνιστικό" παρόν τους δείχνουν και το πολύ κακό πρόσωπο τους, καθώς επιτίθενται με ύβρεις, χειρονομίες και φτυσίες εναντίον όλων όσων έχουν αντικείμενο πραγματικής εργασίας στο εργοτάξιο των Σκουριών.

Το ότι λειτουργούν έτσι σαν ομάδα, πιθανώς να σημαίνει ότι επιδιώκουν να στήσουν ένα νέο σκηνικό έντασης για να κερδίσουν το "αντισταθμιστικό όφελος" αυτής της εργασίας, που δεν είναι άλλο από την προβολή της "δράσης" τους στα ΜΜΕ.

Ευελπιστούμε πως τα "σιωπηλά βήματα" που επίσης καθημερινά βρίσκονται στο σημείο για να αναδείξουν τις τροχονομικές παραβάσεις των φορτηγών που διέρχονται από το σημείο, θα μας δείξουν και αυτή την παράμετρο του "αγώνα".

Αν μπορούν επίσης τα "σιωπηλά βήματα", ας ρωτήσουν αυτούς τους κατοίκους:
  •  ποια είναι η εργασία που κάνουν, που τους επιτρέπει να κάνουν ακτιβισμό τις πιο παραγωγικές ώρες της ημέρας;
  • αν δε δουλεύουν, από που βιοπορίζονται όταν όλη τους την ημέρα την περνούν... ακτιβίζοντας; 
  • είναι εποχιακοί εργαζόμενοι, που έκαναν το "κομπόδεμα" τους το καλοκαίρι και τώρα "σκοτώνουν" την ώρα τους, εμποδίζοντας άλλους εργαζόμενους να βγάλουν το μεροκάματο τους;
Τέλος, για να είναι ολοκληρωμένο το ρεπορτάζ, ας μας... αποκαλύψουν και τη στάση που κρατάει η αστυνομία, μπροστά σ' αυτού του είδους τις επιθέσεις που δέχονται οι εργαζόμενοι.

Όπως μαθαίνουμε οι αστυνομικοί που βρίσκονται στο σημείο δεν ακούν και δε βλέπουν τίποτα απ' όλα αυτά που διαδραματίζονται σε βάρος των εργαζομένων. 

Αν αυτό συνέβαινε από εργαζόμενους εναντίον των "οικολόγων" και η αστυνομία δεν παρέμβαινε για να τους απομακρύνει και για να μη δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο, τι θα έλεγαν για τη στάση της αστυνομίας οι αντιδρώντες;

Ρητορικό το ερώτημα... Εδώ και πάρα πολύ καιρό στη ΒΑ Χαλκιδική η κοινή λογική έχει υποταχθεί στον παραλογισμό μιας μερίδας αυτόκλητων προστατών των πάντων...

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα σιωπηλά βήματα βάζουν ότι τους συμφέρει και όταν γίνεται κάτι που δεν τους συμφέρει να το δείξουν κόβουν τον ήχο και θολώνουν την εικόνα. Εσείς τι κάνετε, δεν έχετε κινητά να αποθανατίσετε τους ακτιβιστές τροχονόμους; Έχετε βάλει κανένα βίντεο να δείχνει τις βιαιότητες των αντιδρώντων.

Δεν είμαι καχύποπτος αλλά ακόμη περιμένω να δω την εκπομπή του SUPER. Στην πρώτη εκπομπή τα τηλέφωνα χάλασαν, στην δεύτερη εκπομπή το δορυφορικό μπλόκαρε και τώρα δεν βγαίνει στο ίντερνετ. Η εκπομπή με τους αντιδρώντες βγήκε μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. Τι γίνεται;

Λέω ... μήπως;

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση προς @12 Δεκεμβρίου 2013 - 5:40 μ.μ.

Έχετε εν μέρει δίκιο σε κάποιες από τις παρατηρήσεις σας, όμως μην παραβλέπετε κάτι πολύ σημαντικό.

Από τη μια υπάρχουν εργαζόμενοι που δεν έχουν στο μυαλό τους δόλο και σκοπιμότητα εναντίον των δήθεν οικολόγων, παρά μόνο τη δουλειά στο μυαλό τους και από την άλλη μέλη ενός "οργανισμού" που ως φαίνεται ζουν απ' αυτή τη δραστηριότητα.

Σ΄ότι αφορά την εκπομπή και το super tv έχετε απόλυτο δίκιο. Και εμείς ακόμη περιμένουμε....

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο. Οι εργαζόμενοι έχουν τη δουλειά τους και δεν έχουν χρόνο για πολιτικές. Αλλά οι αντιδρώντες το παίζουν μονότερμα και θέλουμε να δούμε και την άλλη πλευρά στα βίντεο.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση προς 12 Δεκεμβρίου 2013 - 8:16 μ.μ
Νομίζουμε ότι πολλές είναι οι φορές που από μόνοι τους έχουν προβάλει στα βίντεο τους τις από ατυχείς εως προκλητικές συμπεριφορές τους...

Ακόμη και αυτά που κρύβουν φαίνονται...