Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" (Εmail)


O μεταλλωρύχος-αγροτοκτηνοτρόφος Νίκος Γαλάνης καταγράφει σε σχόλιο του τις εντυπώσεις που προκάλεσε σ' εκείνον (και όχι μόνο σ' αυτόν) η... διακριτική απουσία των επικεφαλής της αντιμεταλλευτικής αντίδρασης στα μεταλλεία χρυσού από την τηλεοπτική εκπομπή "ΒΑΒΕΛ" της SUPER TV που προβλήθηκε την περασμένη Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013. 

Ως γνωστόν, αυτή η εκπομπή είχε προσκεκλημένους διευθυντικά και επιστημονικά στελέχη της Ελληνικός Χρυσός τα οποία έθεσαν εαυτόν στη διάθεση όσων κατοίκων έχουν ερωτήματα, απορίες, αμφιβολίες ακόμη και φόβους για την υπό εξέλιξη επένδυση στη ΒΑ Χαλκιδική. 

Απλός κόσμος που δεν χειραγωγείται συμμετείχε στην εκπομπή και έθεσε τα ερωτήματα του. Οι γνωστοί, ανά το πανελλήνιο, πολέμιοι της μεταλλευτικής απέφυγαν να μπουν σ' αυτή τη διαδικασία, αν και κλήθηκαν από την εκπομπή. Οι αληθινοί λόγοι δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί. Οι δικαιολογίες που επικαλέστηκαν έχουν δημοσιευτεί σε προηγούμενη ανάρτηση μας.

Ακολουθεί το σχόλιο του κ. Γαλάνη.

"Στην εκπομπή Βαβέλ της TV SUPER, στις 03 Δεκεμβρίου, παραμονή Αγίας Βαρβάρας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός, Πέτρος Στρατουδάκης, ο Γενικός Διευθυντής Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος και η Υπεύθυνη για το περιβάλλον Έμμυ Γαζέα, με συντονιστή τον κ. Σταθώρο απαντούσαν σε τηλεφωνικά ερωτήματα.



Σε μια μαραθώνια εκπομπή που απευθύνονταν κυρίως στους …αντιδρώντες!



Δυστυχώς όλοι αυτοί που διοργανώνουν ημερίδες κατά της επένδυσης Χρυσού και μιλούν για καταστροφές, που κάνουν πορείες και πήραν σβάρνα τις πόλεις και τα χωριά μιλώντας για «κρανίου τόπο» ήταν Απόντες.



Και το ερώτημα είναι απλό:



Γιατί δεν ήρθατε σε αντιπαράθεση με επιχειρήματα; Φοβηθήκατε μήπως ο κόσμος μάθει την αλήθεια και σας απομονώσει;



Γιατί δεν εκμεταλλευτήκατε την ευκαιρία που σας δόθηκε να στριμώξετε την εταιρεία αν έχετε δίκαιο;



Δυστυχώς για σας προτιμήσατε (όπως κάνετε πάντα) να κρυφτείτε.



Μήπως το ίδιο δεν κάνατε και στα δικαστήρια;



Δημιουργείτε προβλήματα και μπροστά στη δικαιοσύνη τα αναιρείτε όλα!



Έτσι είναι οι «ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ»… Τζάμπα Μάγκες!"



Νίκος Γαλάνης



Μεταλλωρύχος - Αγροτοκτηνοτρόφος

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εμείς τσάμπα μάγκες αγωνιστές για σένα, κι εσύ τσάμπα κτηνοτρόφος με νηστικά πρόβατα μόνο για τις επιδοτήσεις.
Έτσι είναι οι κτηνοτρόφοι ρε Γαλάνη???

ΑΣΤΕΡΙΞ