Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΜΥΡΩΔΙΑ... ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΣΤΗΝ 1η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ "ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Αυτές οι εικόνες σύντομα θα αποτελούν παρελθόν...,
τώρα η"αγωνιστική ανάβαση" στις Σκουριές θα σημαίνει μυρωδιά καταλύτη!
Οι βόλτες με τα πόδια, οι "μαραθώνιοι ζωής" και οι ποδηλατοδρομίες μάλλον κούρασαν τους φυσιολάτρες... αγωνιστές των Σκουριών.

Ακόμη περισσότερο, ίσως να τους κούρασε η μικρή συμμετοχή αλληλέγγυων στις δράσεις, που κατά καιρούς διοργανώνουν. Είναι αλήθεια, ότι το βουνό θέλει φυσικές αντοχές και οι όψιμοι φίλοι του δε δείχνουν να τις διαθέτουν σε αφθονία.

Έτσι είπαν να πάρουν την... οικολογική στροφή και να διοργανώσουν ένα δρώμενο στο οποίο οι συμμετέχοντες θα 'χουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν απολύτως... φιλοπεριβαλλοντικά.

Να κάνουν πορεία στον Κάκαβο με αυτοκινητοπομπή...! Πόσο πιο... πράσινα να σκεφτεί και να πράξει κανείς;;;

Γεννάει εικόνες αυτή η πρωτότυπη "οικολογική δράση". Εκατοντάδες αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρά χιλιομέτρων το ένα πίσω από τ' άλλο, με τα πόδια των οδηγών να χορεύουν πάνω στο γκάζι, το φρένο και το συμπλέκτη για την εναλλαγή της ταχύτητας από πρώτη σε δευτέρα και τούμπαλιν. 

...ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ...
...ΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ...!!!
Ένα... αδιάφορο σύννεφο από καυσαέρια να τους ακολουθεί και από τα ανοιχτά παράθυρα των αυτοκινήτων να ακούγεται Άλκηστις Πρωτοψάλτη ενισχυμένη από τα φωνητικά καπέλα των "αγωνιστών":

"Μη με πας από το σπίτι, τα ακούς..., στις Σκουριές να με πας...
Μυρωδιά καταλύτη, μόνο εσύ μ' αγαπάς..." 

Θεωρούμε δεδομένο ότι το... χαρμάνι αέριας ρύπανσης από τις εκπομπές καυσαερίων και ηχορύπανσης από τα "αγωνιστικά" συνθήματα και τραγούδια θα χαθεί μονομιάς, όταν ο εκλεγείς υποψήφιος δήμαρχος της "ενωτικής πρωτοβουλίας" θα ξεπροβάλει από την οροφή του "ακριβού διθέσιου" για να εκφωνήσει το λόγο της επίσημης πρώτης ομιλίας του.

Πιο ανυπόμονοι για τις φωτογραφίες και τα βίντεο αυτής της εκδήλωσης δεν ήμασταν ποτέ. 

Παρακαλείται η αστυνομία να παρέχει κάθε δυνατή ευκολία στους αυτοκινούμενους "αγωνιστές", για να μην... πέσουν εκεί, που κάποιοι άλλοι αφελείς πάτησαν. Στη διπλή γραμμή...






1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά σιγά θα έχουν μαζί τους και ψεύτικες κούκλες για να φαίνονται πολλοί, το μπαλόνι αν όχι ξεφούσκωσε, ξεφουσκώνει, γιατί βλέπουν ότι η αντίδρασή τους έγινε μπούμεραγκ και τους τσάκισε.