Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΜΑΤΙ

Παρακαλούνται οι φίλοι "ανιχνευτές" να σταματήσουν να παίζουν με τα φώτα...!
Μαθαίνουμε ότι τις τελευταίες μέρες έχει κάνει την εμφάνιση του ένα περίεργο... παιχνίδι στην πλευρά της εισόδου της Ιερισσού από το Γομάτι.

 Όπως μας πληροφόρησαν κάτοικοι του Δήμου Αριστοτέλη, στο ύψος του μπλόκου έχει τοποθετηθεί ένας προβολέας, τον οποίον κατά τις βραδινές ώρες κάποιοι ανάβουν ξαφνικά,  όταν αντιλαμβάνονται ότι προσεγγίζει το σημείο αυτοκίνητο ερχόμενο από το Γομάτι.

 Αυτό όμως έχει σαν αποτέλεσμα να τυφλώνονται οι διερχόμενοι οδηγοί και να απειλείται έστω και προς στιγμή η απώλεια ελέγχου του οχήματος και να ελλοχεύει ο σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος στην ευνοϊκότερη των περιπτώσεων.

 Έχει παρατηρηθεί επίσης, ότι σ' αυτή τη "δοκιμασία", αν μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε έτσι, υποβάλλονται ΜΟΝΟ όσοι οδηγοί διαπιστώνεται, ότι έχουν επαγγελματική σχέση με τα μεταλλεία...!!!

Είναι μια λεπτομέρεια που έχει τη σημασία της, η οποία όμως θα χαθεί, αν ό μη γένοιτο αυτή η "δοκιμασία" πέσει σε κάποιον οδηγό με μειωμένα αντανακλαστικά. Είναι αυτονόητο πως η ανθρώπινη ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από την οποιαδήποτε επαγγελματική ιδιότητα.

Ευχόμαστε το συντομότερο δυνατόν να επικρατήσει η σύνεση και η λογική και να σταματήσει αυτό το... παιχνίδι, γιατί ως γνωστόν το κακό και το μοιραίο δε θέλει και πολύ για να συμβεί.

Δε θα μπούμε στη διαδικασία να αναρωτηθούμε, τι κάνει η αστυνομία γι' αυτήν την περίπτωση και αν έχει πέσει στην αντίληψη της η τοποθέτηση και η χρήση αυτού του προβολέα, γιατί ξέρουμε ότι έχει να φέρει εις πέρας σοβαρότερες υποθέσεις, όπως π.χ. η καθολική πάταξη της κορυφαίας τροχονομικής παράβασης του πατήματος της διπλής γραμμής, στο ύψος του Χοντρού Δέντρου.


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κάποιοι στην ιερισσό πάσχουν από αυτισμό. απίστευτα καθυστερημένοι εκτός και από επικίνδυνοι.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ κύρι Χατζηβασιλειάδη δεν διαπράττεται το σοβαρότατο αδίκημα παρακώλυσης συγκοινωνιών;

Ανώνυμος είπε...

αυτο και αν δεν είναι αντιπερισπασμός για το χοντρό δέντρο...

ΑΣΤΕΡΙΞ

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Ο αντιπερισπασμός στον οποίο αναφέρεσαι είναι ένας. Τα σχόλια σου...

Ανώνυμος είπε...

Ας το κρίνει ο κόσμος που μας διαβάζει ποιος κάνει αντιπερισπασμό...

ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν έχει να κάνει τίποτα με τους μεταλλωρύχους αλλά με την εγκληματικότητα που μαστίζει τα προ του Άθω χωριά αφότου οι έξυπνοι Ιερισσιώτες έδιωξαν την αστυνομία. Οι κλοπές είναι καθημερινό συμβάν και ο κόσμος στρέφετε κατά αυτών που αποκαλούν τους εαυτούς τους αγωνιστές. Οι Ιερισσιώτες υποσχέθηκαν να κάνουν κάτι και έχουν τον προβολέα για να ελέγχουν όποιο αυτοκίνητο τους φαίνεται ύποπτο.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στον @ 5 Ιανουαρίου 2014 - 9:25 μ.μ.

Μετά από πάρα πολύ καιρό θα συμφωνήσουμε απόλυτα σε σχόλιο σου. Ας κρίνει ο κόσμος ποιός κάνει αντιπερισπασμό και ποιός όχι...

Απάντηση στον 5 Ιανουαρίου 2014 - 11:10 μ.μ

Σε κάθε περίπτωση η... πατέντα που επινόησαν όσοι θέλουν να υποκαταστήσουν και πάλι τους θεσμούς και τις αρχές του κράτους είναι πάρα πολύ επικίνδυνη και ικανή να προκαλέσει σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Όσοι πάντως κατήγγειλαν σε εμάς αυτήν την κατάσταση διαπίστωσαν ότι το "μέτρο" δεν έχει να κάνει με την πάταξη της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας στην Ιερισσό, αλλά με το σπάσιμο νεύρων και τη στοχοποίηση όσων έχουν επαγγελματική σχέση με τα μεταλλεία.

Δε θελουμε να είμαστε καχύποπτοι, πάντως αν αυτό που λές ισχύει θα φανεί αργά ή γρήγορα.